ACTE EG CASA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
VIOLETA

ACTE EG CASA

#1 Mesaj de VIOLETA »

Buna ziua ,
Disp.de incasare pe care le am la Reg de casa sunt nesemnate de acum cateva luni si vroiam sa stiu daca,la un eventual control se pot lega e acest lucru.
Sunt bani pe care eu ii duc din 461 in casa(avans nejustificat adica sunt retrageri din banca care nu ajung in casa iar eu ii inreg in 461 ).

Multumesc

pomparaus

Re: ACTE EG CASA

#2 Mesaj de pomparaus »

Toti banii retrasi din banca de la ATM ii duci prin 581 in casa in baza acelui bonulet ce ti-l da ATM-ul si in lipsa lui in baza extrasului unde scrie "retragere", ce sa caute in 461 ca avans nejustificat?
Avansurile se contabilizeaza prin 542 "avansuri de trezorerie".

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru PomparauS
Precis sunt bani care s-au ridicat de la ATM dar nu au fost depuse la casa.

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

Daca aceste retrageri sunt evidentiate in extrasul de banca este clar ca au fost retrasi cu cardul firmei alocat extrasului de banca (niciodata banca nu ar accepta alocarea cardului tau personal la extrasul firmei), bani ce ii scoate administratorul firmei, nu debitorul divers persoana fizica : eu asa operez aceste retrageri de la ATM prin 581 ii aduc in casa si descarc casa dandu-le dividende (nu am profitul repartizat la dividende).

VIOLETA

#5 Mesaj de VIOLETA »

eu am considerat ca ,acesti bani nu intra in casa de aceea va intreb ..Ce sa caute in 581?

pomparaus

#6 Mesaj de pomparaus »

Prin 581 nu in 581 : mai citeste raspunsurile si poate vei intelege.
Si eu te intreb daca sunt scosi cu cardul firmei - card care e utilizat de administrator- ce sa caute in 461 "debitori diversi"?!!

Scrie răspuns