Buna ziua
la o firma s-a anulat codul de tva conform art 316 alin 11 lit a.
am incercat sa depun formularul 700 pentru reactivarea dar nu stiu ce sa selectez pentru ca imi da eroarea
Neconcordanta intre modul de inchidere TVA si cazul de reinregistrare precizat
reinregistrare in scop de tva
Re: reinregistrare in scop de tva
Nu ați ales corect motivul de reînregistrare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
MI s-a anulat codul de tva conf art 316 alin 11 lit e. Am completat decl 700 sectiunea B VII , 1.26 lit c, am completat si 1.29 si 1.30, si totusi primesc mesajul cu "Neconcordanta intre modul de inchidere TVA si cazul de reinregistrare precizat". E ceva legat de vreo data ? de vreo perioada? si unde anume sa o competez. Formularul din Saga are deja completate datele initiale cand m-am inregistrat cu tva pe care le-am sters si am completat sectiunea B, nu stiu unde gresesc.
MI s-a anulat codul de tva conf art 316 alin 11 lit e. Am completat decl 700 sectiunea B VII , 1.26 lit c, am completat si 1.29 si 1.30, si totusi primesc mesajul cu "Neconcordanta intre modul de inchidere TVA si cazul de reinregistrare precizat". E ceva legat de vreo data ? de vreo perioada? si unde anume sa o competez. Formularul din Saga are deja completate datele initiale cand m-am inregistrat cu tva pe care le-am sters si am completat sectiunea B, nu stiu unde gresesc.
Nu, nu e legat de nicio dată. Verificați modul în care bifați. Pentru temeiul legal de la 316 alin.1 litera e, pentru redobândire corect este temeiul conform art. 316 alin.12 litera d pentru redobândire.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.