Buna ziua, la generare op bugetul de stat, la beneficiar imi apare bugetul general consolidat, pana acum era buget de stat.
Este corect bugetul general consolidat ?
Multumesc
generare op
-
Re: generare op
In versiunea oficiala - ANAF - vers.1.3.3 / 13.12.2023 la rd.Beneficiar completeaza automat BUGETUL DE STAT
-
Daca-i asa, atunci este o dovada inca o data in plus, daca mai era nevoie, ca SAGA este "the best" si respecta legislatia in vigoare, care zice bugetul general consolidat!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
E o dovadă că ANAF/MF una zic și alta fac. E o dovadă de prostie să zic așa.
@cristeae817 - citiți OMFP 2538/2023 dacă aveți curiozitatea de a afla ce-i roade pe cei din MF când vine vorba despre explicație.
@cristeae817 - citiți OMFP 2538/2023 dacă aveți curiozitatea de a afla ce-i roade pe cei din MF când vine vorba despre explicație.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
In Saga C. - programul de completare a ordinului de plată pentru Trezoreria Statului (OPT) rubrica "Beneficiar"- este actualizat cu prev. OMF Nr.2538/12.09.2023 publicat in MO I Nr.830/14.09.2023. Aplicatia de prelucrare a ordinului de plată pentru Trezoreria Statului (OPT) publicata pe site-ul ANAF- ultima actualizare 13.12.2023 - nu contine modificarile si completarile aduse prin OMF Nr.2538/12.09.2023.
-
Pai nu asta am disecat si noi mai sus, dupa ce am inteles ce ati scris dvs. si cristeae817 mai sus?
Asa ca pana una-alta, completati manual la beneficiar, bugetul general consolidat, daca nu utilizati aplicatia OPT din SAGA si gata!
Ca am inteles ca sunt trezorerii in tara care altfel nu primesc op-urile la ghiseu!
Asa ca pana una-alta, completati manual la beneficiar, bugetul general consolidat, daca nu utilizati aplicatia OPT din SAGA si gata!
Ca am inteles ca sunt trezorerii in tara care altfel nu primesc op-urile la ghiseu!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!