Eroare stat de plata constructii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
adrianb332

Eroare stat de plata constructii

#1 Mesaj de adrianb332 »

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu o societate cu obiect de activitate constructii. Am facut statul de plata pentru luna noiembrie in Saga C (am actualizat inainte programul) si nu inteleg de ce nu imi apare la toate lumea CASS, conform noilor reglementari. Exceptand doua randuri din print-ul atasat, se poate vedea ca la unii programul calculeaza acest CASS, iar la altii nu.
Este ceva ce imi scapa mie oare ?

Va multumesc !
Fişiere ataşate
Capture.PNG
Capture.PNG (128.62 KiB) Vizualizat de 591 ori

pomparaus

Re: Eroare stat de plata constructii

#2 Mesaj de pomparaus »

Dupa cum se observa ai salariati la care nu se afiseaza venitul brut realizat : nu cumva nu le-ai majorat salariul in registrul de evidenta salariati?
Sau nu ai efectuat devalidare stat si actualizare date.

adrianb332

#3 Mesaj de adrianb332 »

Am verificat cele enumerate de dvs, insa totul este in regula din acest punct de vedere. Nu reusesc sa gasesc de unde vine problema. Va multumesc oricum pentru raspuns !

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA. Doar din imagine nu-și dă nimeni seama de situația acelor persoane, ce bife au puse pe la salariați, ce tip, ce alte setări aveți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

adrianb332

#5 Mesaj de adrianb332 »

Asa am facut si ei si-au dat seama de problema. La salariatii respectivi era bifat in saga "fara contributie sanatate" in panoul salariati. Acum este in regula, poate va fi util si pentru altcineva care se confrunta cu situatia.

Multumesc !

Scrie răspuns