D700
D700
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: trebuie sa trec o firma de la TVA lunar la Trimestrial deoarece nu a depasit CA si nici achizitii intracomunitare nu a avut. Saga imi completeaza automat declaratia din configurare societati la pct 1.17. Intrebarea mea este daca trebuie sa pun bifa si la 1.19?
-
Re: D700
TREBUIE DOAR 1.17 CA ALFEL PRIMESTI RECIPISA CU ERORI
-
Buna ziua,
Putin ajutor va rog ...
Firma care a facut o singura achizitie intracomunitara in septembrie 2023 si care ar fi trebuit sa treaca la TVA lunar din octombrie insa cu toate modificarile legislative, s a omis.
Ce se intampla daca se depune D700 cu trecere la lunar din ianuarie 2024? Nu se mai poate depune cu efect octombrie 2023
Putin ajutor va rog ...
Firma care a facut o singura achizitie intracomunitara in septembrie 2023 si care ar fi trebuit sa treaca la TVA lunar din octombrie insa cu toate modificarile legislative, s a omis.
Ce se intampla daca se depune D700 cu trecere la lunar din ianuarie 2024? Nu se mai poate depune cu efect octombrie 2023
Am depus d700 pt schimbare TVA de la lunar la trimestrial. Acum trebuie sa mai depun si fostul 094 pana pe 25.01?? Ma induce in eroare:
"Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, conform art. 316 din Codul fiscal, aflate în situaţia prevăzută la art. 322 alin. (8) teza a II-a din Codul fiscal, respectiv persoanele impozabile care revin la trimestrul calendaristic drept perioadă fiscală, întrucât în anul precedent/anii precedenţi au utilizat luna ca perioadă fiscală, dar nu au mai efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi nu au depăşit plafonul de 100.000 euro"
"Persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, conform art. 316 din Codul fiscal, aflate în situaţia prevăzută la art. 322 alin. (8) teza a II-a din Codul fiscal, respectiv persoanele impozabile care revin la trimestrul calendaristic drept perioadă fiscală, întrucât în anul precedent/anii precedenţi au utilizat luna ca perioadă fiscală, dar nu au mai efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri şi nu au depăşit plafonul de 100.000 euro"
O transmiteti si gata.
-
Bună ziua! Societate comercială având TVA trimestrial, nu depășește în 2023 cifra de afaceri de 100.000 euro, nu a efectuat AIC, rămâne cu perioada pt TVA la trimestru. Se bifează doar 1.19 în D700? Mulțumesc!