Prelungire licenta
Re: Prelungire licenta
Pentru CretuM
Daca te autentifici direct pe site vei gasii factura proforma, cu 15 zile inainte de expirare asa cum a mentionat si PascutaC.
Daca nu il regasesti, trimite e-mail echipei Saga si iti vor trimite documentul solicitat, doar sa le scrii care licenta doresti sa il prelungesti.
Daca te autentifici direct pe site vei gasii factura proforma, cu 15 zile inainte de expirare asa cum a mentionat si PascutaC.
Daca nu il regasesti, trimite e-mail echipei Saga si iti vor trimite documentul solicitat, doar sa le scrii care licenta doresti sa il prelungesti.
Buna ziua!
Peste 72 de zile expira licenta pentru Sc. Kingart Delicatesse Srl. Va rog sa prelungiti si sa ne transmiteti factura.
Cu stima,
Papp Zsolt
Peste 72 de zile expira licenta pentru Sc. Kingart Delicatesse Srl. Va rog sa prelungiti si sa ne transmiteti factura.
Cu stima,
Papp Zsolt
Pentru PappZ29
Forumul este mai degraba pentru utiliazatorii programului, daca doresti sa contactezi echipa Saga, datele de contact le gasesti aici:
https://www.sagasoft.ro//contact.php
Le trimiti un e-mail cu solicitarea in cuaza, iar ei iti vor trimite factura proforma.
Forumul este mai degraba pentru utiliazatorii programului, daca doresti sa contactezi echipa Saga, datele de contact le gasesti aici:
https://www.sagasoft.ro//contact.php
Le trimiti un e-mail cu solicitarea in cuaza, iar ei iti vor trimite factura proforma.
-
Re: Prelungire licenta 827598- factura definitiva
sc ionita company
Buna ziua!Va solicitam transmiterea facturii definitive.
Buna ziua!Va solicitam transmiterea facturii definitive.
Definitiv nu veți găsi aici factura. Aveți scris foarte clar în mail-ul de la SAGA.
In atentia XXXXXXXXXX S.R.L.
Dorim sa va informam urmatoarele:
- in urma platii efectuate de dumneavoastra, licenta XXXXXXXX a fost prelungita cu licenta XXXXXXXXXX, a carei perioada de
valabilitate este xx.xx.xxxx - xx.xx.xxxx.
Factura va fi disponibila numai in format electronic in contul de utilizator. Niciun document nu va fi transmis prin posta.
Pentru a consulta contul de utilizator este necesar sa va logati pe site-ul www.sagasoft.ro cu userul si parola primite
pe mail.
In atentia XXXXXXXXXX S.R.L.
Dorim sa va informam urmatoarele:
- in urma platii efectuate de dumneavoastra, licenta XXXXXXXX a fost prelungita cu licenta XXXXXXXXXX, a carei perioada de
valabilitate este xx.xx.xxxx - xx.xx.xxxx.
Factura va fi disponibila numai in format electronic in contul de utilizator. Niciun document nu va fi transmis prin posta.
Pentru a consulta contul de utilizator este necesar sa va logati pe site-ul www.sagasoft.ro cu userul si parola primite
pe mail.
Solicit prelungirea licentei pe un an-contabilitate ROG TRIMITEȚI FACTURA PROFORMĂ.MULȚUMESC
Nu ti-o va da nimeni daca tu soliciti prelungirea aici pe forum: aici suntem noi-colegii de forum.
Scrie la Saga, nu aici.
Scrie la Saga, nu aici.
Buna ziua, doresc sa prelungesc licenta 856402 Giurca Dorina Delia, dar sa o transfer pe firma mea Alba Trading. In prezent licenta este pe persoana fizica.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si ce trebuie sa fac ?
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si ce trebuie sa fac ?
@giurcad Ați citit măcar mesajele de aici? Bănuiesc că nu.
Licența emisă pe o persoană fizică sau juridică nu se transferă. Vă înregistrați pentru o nouă licență pe firmă.
https://www.sagasoft.ro/formular-licente.php
Licența emisă pe o persoană fizică sau juridică nu se transferă. Vă înregistrați pentru o nouă licență pe firmă.
https://www.sagasoft.ro/formular-licente.php
De ce sa citeasca sa se informeze?
E greu!
Oricum nici ce am scris eu nu mai citește.
Buna ziua,doresc si eu Factura pentru prelungire
-
Factura pentru prelungirea licentei nu se mai trimite clientului. Aceasta, se incarca automat in contul de utilizator, la data efectuarii platii proformei reprez.prelungirea licentei, de unde o puteti descarca.