Import Bolt
Import Bolt
Buna ziua. Am tot citit ca in SAGA se pot importa usor facturile emise catre clienti in baza rapoartelor Bolt. Am generat un raport in format .csv si l-am descarcat, iar apoi in Saga/Operatii/Iesiri am incercat sa il import, insa primesc de fiecare data mesajul "Documentul Raport ..... .cvs nu a putut fi importat". Am actualizat programul, dar rezultatul este acelasi.
Imi poate spune cineva unde gresesc? Sau care sunt pasii corecti ce trebuie urmati?
Multumesc!
Imi poate spune cineva unde gresesc? Sau care sunt pasii corecti ce trebuie urmati?
Multumesc!
Re: Import Bolt
Buna seara,
am aceeasi problema privind preluarea fisierului .csv, generat din aplicatia Bolt , nu se poate importa cu toate ca am actualizat programul.
Se pare ca mai sunt si alti utilizatori in aceasta situatie, ar fi util un demo,multumesc!
am aceeasi problema privind preluarea fisierului .csv, generat din aplicatia Bolt , nu se poate importa cu toate ca am actualizat programul.
Se pare ca mai sunt si alti utilizatori in aceasta situatie, ar fi util un demo,multumesc!
-
Buna seara se poate importa ,doar sa fie doar cele de csv in folderul respectiv,daca mai aveti si alte documente nu merge,trebuie importate in iesiri.
Asa am facut, am creat cate un folder pentru fiecare raport csv descarcat. Am incercat sa import raportul csv in iesiri, insa mesajul este acelasi de fiecare data, cum ca documentul nu a putut fi importat.
Aceasi problema si la mine . Pana luna trecuta reuseam sa le import , luna aceasta nu reusesc , oare de ce ? Ne poate ajuta cineva ?
Doar cu ajutorul echipei tehnice de la saga , am reusit.
imi puteti spune cum ati reusit importul?
buna ziua,
poate importa cineva raportul csv generat din noua aplicatie bolt? atunci cand generez facturile flota catre pasager ,descarca comenzile nu facturile emise..
poate importa cineva raportul csv generat din noua aplicatie bolt? atunci cand generez facturile flota catre pasager ,descarca comenzile nu facturile emise..
-
Buna ziua tuturor! mie mi-a trimis clientul un fisier cu facturi bolt PDF doar ptr persoane juridice, dau import facturi bolt si nu se intampla nimic..face asa o bulinuta de asteapta si atat..nu da nici un fel de mesaj de vreun fel..le-am pus in folder separat, degeaba..exista un tutorial, ceva, despre importul acestor facturi in saga??
-
In fereastra de import a fisiierului csv, este un buton de actualizare. Actualizati acea parte din program, este diferit de actualizarea programului saga. Echipa saga a actualizat formatul fisierului csv.
Si inca ceva .... DIRECTORUL (dosarul) de import a fisierului csv este recomandat sa fie cat mai aproape de partite, adica C:dosar nu c:dosar1>dosar2>dosar
Si inca ceva .... DIRECTORUL (dosarul) de import a fisierului csv este recomandat sa fie cat mai aproape de partite, adica C:dosar nu c:dosar1>dosar2>dosar
Cand import facturile din Bolt, incasarile prin card/aplicatie cum e mai ok incasate : 5311 sau 5125(cum da Saga)?
5121=4111 sau mai ok 5121=5125? Ce recomandati in cazul Bolt? Avand in vedere ca sunt si diferente....
5121=4111 sau mai ok 5121=5125? Ce recomandati in cazul Bolt? Avand in vedere ca sunt si diferente....
Pentru încasări prin cont bancar: Recomand să folosești 5121 = 4111 pentru claritate.
Pentru sume în curs de decontare (intermediar): Folosește 5125 dacă Bolt întârzie transferul sumelor și vrei să urmărești detaliat acest proces.
Pentru diferențe de încasări: Evidențiază-le corect în contul de cheltuieli aferent (624 sau alt cont aplicabil).
624 = 4111 (sau 5125, dacă diferența e reținută la sursă).
Pentru sume în curs de decontare (intermediar): Folosește 5125 dacă Bolt întârzie transferul sumelor și vrei să urmărești detaliat acest proces.
Pentru diferențe de încasări: Evidențiază-le corect în contul de cheltuieli aferent (624 sau alt cont aplicabil).
624 = 4111 (sau 5125, dacă diferența e reținută la sursă).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)