bilant depus gresit
bilant depus gresit
Buna ziua, am depus bilantul gresit, cum pot corecta aceasta eroare?
Re: bilant depus gresit
Adica, in ce consta greseala?!
Corecția se poate efectua doar în anumite condiții. De exemplu dacă e ceva eronat la formularul 30 ori ați depus bilanț necompletat. Iar bilanțul corect se poate depune doar prin SPV cu o adresă în care să arătați ce ați greșit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
majorare salar angajat in cm
Buna, o salariata este in cm pentru sarcina si lauzie din 10.06.2024. Se mai majoreaza salariul de la 01.07.2024? Dat fiind faptul ca venituriel brute nu vor fi afectate de aceasta majorare? Multumesc.
Eu zic că nu i se majorează contractul fiind suspendat de drept.
-
Potrivit dispozițiilor art. 3 alineat (2) litera o) din HG nr. 905/2017, registrul electronic trebuie completat cu elemente referitoare la perioada şi cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, inclusiv pentru concediile fără plată, cu excepția cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale.
Asadar:
I) pentru situatiile prevazute de Codul muncii la art.50 a) concediu de maternitate; si b) concediu pentru incapacitate temporară de muncă, nu se completeaza si transmite registrul electronic;
II) salariata beneficiaza de majorarea salariului de baza.
Asadar:
I) pentru situatiile prevazute de Codul muncii la art.50 a) concediu de maternitate; si b) concediu pentru incapacitate temporară de muncă, nu se completeaza si transmite registrul electronic;
II) salariata beneficiaza de majorarea salariului de baza.
Un contract suspendat de drept e suspendat oricum am lua-o și drept urmare nu se modifică decât după încetarea suspendării. Că se trimite sau nu în REVISAL e o altă poveste. Art.49 din codul muncii e clar. Suspendarea, chiar cea de drept, duce la suspendarea tuturor termenelor care au legătură cu încheierea, modificarea, executarea sau încetarea contractului individual de muncă, cu excepția situațiilor în care contractul individual de muncă încetează de drept.