Buna ziua
O angajata are un spor permanent (de conducere) acordat la salarul de baza. La calculul concediului medical (cod 08, luna intreaga) este luat in calcul la venitul de baza al cm.
Problema este ca pe statul de plata, la total salar, apare sporul acordat si este cumulat la venituri salariale cu suma aferenta cm-ului.
1. este corect? .... si ...
2. daca nu, cum procedez ca sa se preia corect statul de plata?
spor permanent la concediu medical
Re: spor permanent la concediu medical
Contează cum se aplică sporul. Vedeți la configurare salarii - sporuri permanente.
Dacă nu doriți ca el să fie aplicat la salariul aferent zilelor de medical, bifați că se aplică la zilele lucrate. Dacă se aplică și la medical suportat de firmă bifați că sporul se aplică și la CM din FS.
Dacă nu doriți ca el să fie aplicat la salariul aferent zilelor de medical, bifați că se aplică la zilele lucrate. Dacă se aplică și la medical suportat de firmă bifați că sporul se aplică și la CM din FS.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: spor permanent la concediu medical
Multumesc, am rezolvat.tomac scrie: ↑Joi Iun 13, 2024 4:46 pm Contează cum se aplică sporul. Vedeți la configurare salarii - sporuri permanente.
Era bifa pusa la salarul de baza. Am inlocuit-o cu bifa la zilele lucrate.