Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta
1.un salariat are contract cu norma intreaga, aduce concediu medical, dar nu are stagiu de cotizare de 6 luni (pot va ii trec veniturile de la celalalt angajator unde are stagiu?)
2.si mai are un contract de munca cu timp partial, aici are stagiu de cotizare
in aceste conditii pot sa ii plataesc medicalul pe ambele contracte ?
Multumesc mult!
concediu medical la 2 angajatori
-
Re: concediu medical la 2 angajatori
1. Dacă salariatul nu se regăsește în ștatele de plată aferente lunilor anterioare perioadei concediului medical sau nu există state anterioare adăugate, utilizatorul va trebui să calculeze și să completeze manual câmpurile "zile baza" și "venituri baza" de pe linia concediu medical.
Daca salariatul a prezentat, de la vechiul angajator, adeverinta cu veniturile realizate, operati (zile lucratoare, zile stagiu, zile CM, .......) cerute in ecranul din stanga centru.
2. Da.
Daca salariatul a prezentat, de la vechiul angajator, adeverinta cu veniturile realizate, operati (zile lucratoare, zile stagiu, zile CM, .......) cerute in ecranul din stanga centru.
2. Da.
-
Re: concediu medical la 2 angajatori
Buna ziua!
Tin sa subliniez ca angajatul are contractele e munca active pe cele 2 societati.
Am citit in lege faptul ca indemnizaţiile se calculează şi se plătesc, după caz, de fiecare angajator la care este îndeplinit stagiul minim de asigurare de 6 luni.
Baza de calcul pentru fiecare indemnizaţie o constituie numai venitul obţinut pe fiecare loc de realizare.
Multumesc!
Tin sa subliniez ca angajatul are contractele e munca active pe cele 2 societati.
Am citit in lege faptul ca indemnizaţiile se calculează şi se plătesc, după caz, de fiecare angajator la care este îndeplinit stagiul minim de asigurare de 6 luni.
Baza de calcul pentru fiecare indemnizaţie o constituie numai venitul obţinut pe fiecare loc de realizare.
Multumesc!