factura primita de 3 ori prin SPV

milanm

factura primita de 3 ori prin SPV

#1 Mesaj de milanm »

Buna seara,
Am cumparat un produs de pe eMag. Factura a fost facuta de furnizorul produsului, nu de eMag.
Pe data de 29.05.2024 am primit prin SPV factura respectiva, cu TVA diferit de zero.
Pe data de 18.07.2024 am primit prin SPV o alta factura, de data asta cu TVA zero si mentiunea: REGIM SPECIAL DE SCUTIRE PENTRU INTREPRINDERILE MICI. Am importat-o fara sa imi dau seama ca era deja cu TVA diferit de zero.
Am trimis prin SPV un mesaj ca am primit deja factura cu TVA diferit de zero si ca am verificat si furnizorul care este platitor de TVA.
Pe data de 22.07.2024 am reprimit factura cu TVA diferit de zero, cu mentiunea: Referinta la o factura anterioara, iar cand am dat import nu a mai importat-o ca inregistrare separata. Se pare ca a ignorat-o si dar ramane in Import e-Faturi primite.

1. Ce fac cu cea cu TVA zero? O sterg pur si simplu? Daca o sterg, apare iar la Import e-Faturi primite.
2. Ce fac cu cele din Import e-Faturi primite? Cum le fac sa dispara din Import e-Faturi primite, fiind deja preluate?
3. Unde pot vedea daca este factura importata din SPV sau este introdusa manual de mine?
4. In folderul FacturiPrimite din SAGA am toate 3 pdf-uri, toate 3 xml-uri si toate 3 zip-uri. Le pastrez pe toate?

paturcai

Re: factura primita de 3 ori prin SPV

#2 Mesaj de paturcai »

Ca acele facturi sa nu mai apara de 2 sau de 3 ori, bifati(la preluare din e-factura) A (anulat) in loc de P (preluat)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

milanm

Re: factura primita de 3 ori prin SPV

#3 Mesaj de milanm »

Multumesc!

Scrie răspuns