Dacă mă puteți ajuta
Suntem o firmă care beneficiază de facilităti in constructii și avem 5 salariați detașați de la o firmă care aplică de asemenea facilităti in constructii.
În fisierul de salariați am bifat la tip (Alte categorii asimilate sal ) dar în statul de plată nu aplică facilitățile. Cum trebuie să procedez.
Vă mulțumesc
facilitati in construcții persoane detașate
-
Re: facilitati in construcții persoane detașate
In meniul "Administrare" >>>> ecran "Configurare salarizare " aveti rezolvarea. Apoi, scoateti bifa de la tip (inscris in mesaj) si puneti pe permanent.
Mulumesc! Cunoșteam această variantă, dar poate veni controlul să sancționeze faptul că muncitorii sunt încadrați ca permanenți.gheorghei642 scrie: ↑Mie Aug 14, 2024 1:51 pm In meniul "Administrare" >>>> ecran "Configurare salarizare " aveti rezolvarea. Apoi, scoateti bifa de la tip (inscris in mesaj) si puneti pe permanent.
Bună ziua,
Am o societate cu regim în constructții care a detașat salariați la o altă societate însă la societate de unde s-au detasat nu li se mai calculează salariul cu facilități. Cum ați rezolvat această speță?
Mulțumesc.
Am o societate cu regim în constructții care a detașat salariați la o altă societate însă la societate de unde s-au detasat nu li se mai calculează salariul cu facilități. Cum ați rezolvat această speță?
Mulțumesc.