Refacere Baza de date - AUGUST 2024 - HELP!!!

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
achime967

Refacere Baza de date - AUGUST 2024 - HELP!!!

#1 Mesaj de achime967 »

Buna ziua,

In urma cu 2 zile am comis o prostie ( cu asta sper sa-i temperez pe cei ce se pregatesc sa-mi spuna ce tampenie am facut)

Dupa ce am primit celebra eroarea "sc.exe" missing or moved, in loc sa merg spre suport sau sa scriu/caut pe forum (ca acum), cuprins de panica, am luat un stick pe care aveam SAGA 3 C salvat in ianuarie 2024 si i-am dat paste in locul folderului existent din Laptop. (Practic, am inlocuit tot).

Evident, asta a provocat si inlocuirea fisierelor din subfolderele Bazei de date ( ma refer la fisierele .zip din 001, 002 , 003, etc) si in acest moment, eu am toate firmele cu datele doar pana in Ianuarie 2024 ( imi lipsesc 6 luni)

Am observat ca in folderul TEMP din Windows, se regasesc cam toate datele la zi (August 2024), cum ar fi: declaratiile, bilanturile, facturile, adeverinte .PDF, etc. (sunt in diferite formate, doar in .zip NU)

Urmeaza intrebarea: Exista posibilitatea de refacere a bazei de date la August 2024 cu ajutorul fisierelor din folderul TEMP? Sau voi fi nevoit s-o refac manual?

Astept raspunsurile voastre constructive!

septimiuv

Re: Refacere Baza de date - AUGUST 2024 - HELP!!!

#2 Mesaj de septimiuv »

Nu există.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

@achime967 vezi ce ai in directorul saga C 3.0 un director salv_bd iar in el directoare de forma 001, 002, 003...
acolo sunt salvarile cu bazele de date ale firmelor care le-ai avut...
verifica si vezi ce fisiere zip ai ... ultimele.. s-ar putea sa ai noroc.. sa ai vreo salvare din august care sa o reutaurezi..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

achime967

#4 Mesaj de achime967 »

buna ziua.
am verificat si am salvari din august dar mai departe cum procedz.
multumesc.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Folderul SAGA C.3.0 actual il muti intr-un folder de back-up, iar in locul lui copiezi ultima copie de siguranta, instalezi ultima versiune a programului si incepi pentru fiecare firma sa restaurezi ultima salvare de baza de date (din folderul mutat).

Scrie răspuns