Generare factura

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
lupusorua

Generare factura

#1 Mesaj de lupusorua »

Buna ziua,
am introdus pentru prima data contractele clienti in program, pentru a genera facturi automat.
Problema e ca as vrea ca pe fiecare factura sa imi apara automat pentru ce luna facturez. De exemplu sa apara Luna Septembrie 2024, sau Perioada iulie - septembrie 2024.
Unde as putea sa completez aceste informatii astfel incat sa nu trebuiasca sa intervin pe fiecare factura in parte?

herganiec

Re: Generare factura

#2 Mesaj de herganiec »

la tiparire facturi, la iesiri, te poziționezi pe o factură, apeși tipărire, bifezi <informații suplimentare 1> ;i completezi ce vrei să apară (Luna Septembrie 2024, sau Perioada iulie - septembrie 2024) la listarea facturii.
apare la toate facturile până ce vei deselecta bifa.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

petricir

#3 Mesaj de petricir »

Buna ziua,
La generarea facturii din program catre client pentru transmitere in SPV unde pot completa "numarul comenzii" pentru client care ar trebui sa corespunda cu sectiunea B-13 din sablonul ANAF?
Eu am folosit casuta de "informatii suplimentare" pentru ca nu incape mai mult completat la "denumirea articol / serviciu"
Am primit sesizari de la clienti ca nu corespunde casutei B-13 din sablonul ANAF.
Multumesc frumos!

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

ai in dreapta sus semnul >> ... apasă pe el. și apar coloanele.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns