Plata rata factura din 2022
Plata rata factura din 2022
Buna ziua,
Lucrez doar de pe un calculator si am comutat in ,,client server-server''. Acum doresc sa operez o plata (rata) la o factura din 2022 si orice setari as face, dupa data, furnizor, neachitat, nu imi aduce factura. Cum trebuie sa procedez sau nu trebuia sa trec pe client server-server?
Lucrez doar de pe un calculator si am comutat in ,,client server-server''. Acum doresc sa operez o plata (rata) la o factura din 2022 si orice setari as face, dupa data, furnizor, neachitat, nu imi aduce factura. Cum trebuie sa procedez sau nu trebuia sa trec pe client server-server?
Re: Plata rata factura din 2022
deschide intervalul la perioada sus.. si data de inceput poti pune 01.01.2000 ca sa vadă toate datele..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am facut acest lucru, dar fara succes.
-
Cred ca deja ar trebui sa se faca un tutorial pentru modificarea intervalului de lucru 

Pt. MantogP
Nu gasesc nimic de ras, chiar am ales intervalul la perioada sus.....si nu imi apare nici o intrare. Cred ca tie iti functioneaza intotdeauna totul .
Nu gasesc nimic de ras, chiar am ales intervalul la perioada sus.....si nu imi apare nici o intrare. Cred ca tie iti functioneaza intotdeauna totul .
@robut mergi pe intrari, cauta factura din 2022 .. pozitioneazate pe ea.. apare sold neachitat sus in dreapta?
daca da, apasa <plata> de jos alegi contul sau casa banca.. pune suma de achitat .. si gata.
daca da, apasa <plata> de jos alegi contul sau casa banca.. pune suma de achitat .. si gata.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Herganiec, lucrez cu saga de mult timp si procedam asa cum mi-ai scris, acum imi apar intrarile doar incepand cu 01.06.2024 orice selectie as face. Acum aprox 2 saptamani imi apareau intrarile incepand cu luna mai 2024 si asta de cand am trecut pe client-server-server. Am reusit sa fac plata facturii din 2022 prin banca, dar din intrari au disparut.
Multumesc.
Multumesc.
Modifica perioada in interval si vezi tot ce te intereseaza.
La modificare perioada in interval, nu vad decat intrarile incepand cu 01.06.2024 pana la zi.
Intervalul este irelevant. Verificați fișa contului la acel furnizor ori situația furnizorilor. Factura neachitată apare în listă la casă/bancă dacă nu este achitată, indiferent că e intervalul setat la o zi, o lună, șase luni sau 100 de ani.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Apare in lista casa/banca , dar la intrari nu, cum aparea pana acum cand setam intervalul la sase luni sau de la inceputul activitatii.