Buna ziua!
Am primit azi prin spv 2 fact de intrare, le- am descarcat in saga prin efacturi, dar nu au pdf.
Am incercat sa convertesc xml prin programul de la anaf, dar imi da eroare la xml.
Am dat actualizare saga, restart calculator, am descarcat din nou si nu s- a rezolvat nimic.
Ma puteti ajuta?
Multumesc
Lipsa pdf efactura
Re: Lipsa pdf efactura
Buna ziua.
Ati reusit sa rezolvati problema? Si eu ma confrunt cu asta, nu am primit format PDF, nu le pot lista.
Ati reusit sa rezolvati problema? Si eu ma confrunt cu asta, nu am primit format PDF, nu le pot lista.
exista buton deja
- Fişiere ataşate
-
- efactpdf.jpg (20.14 KiB) Vizualizat de 1225 ori
-
Buna ziua!Poate stie cineva :Am facut 1 fact.pe iesiri,am tiparit,s-a dus in spv,a venit indexul,cand am intrat a doua zi in program,nu le-am regasit,cred ca am omis ceva.Am mers pe serverul Anaf si am gasit si pdf si xml,problema esten ca nu stiu cum sa le duc de acolo in program.Va multumesc!
https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-89-e-factura.html
-
Va multumesc din tot sufletul ca v-ati facut timp pt.mine!Cu factura pimita,am rezolvat,dar....cu factura trimisa de mine in spv,din meniul iesiri nu ma descurc.Ea exista in spv Anaf,alaturi de xml, pdf si sigiliul Anaf.De acolo nu stiu sa le aduc in calculator,respectiv in program.Ne este problema,o mai fac odata in program,dar cum aduc xml si semnatura din spv anaf,cu asta nu reusesc.Multumesc pt.rabdare.Zi frumoasa!
Totul este in manual. Verificati tot paragraful e-facturi si asigurativa ca ati inteles si ca ati configurat conform manualului. (e un punct mai sus si cu e-facturi trimise din alta parte catre SPV)
-
Am rezolvat si ce simplu era:dublu clic pe xml.ul din spv anaf si alegem calea:extractie in directorul selectat.