Bună ziua! Am făcut o factura catre o persoană fizică dar nu o găsesc afișată , să o pot trimite in spv.
Ce trebuie să fac?
E factura
-
Re: E factura
Vezi la E-facturi, la Configurare, pune bifa la Preluare si facturi emise catre clienti persoane fizice.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Si CNP. Fara CNP nu poti transmite
Buna colegi oare de ce pentru luna octombrie cand am preluat e-factura nu am si pdf -ul facturii in arhiva, eu de acolo listez fct si acum nu mai pot, va rog ajutor
-
De cateva zile facturile de la un furnizor nu sunt preluate. Imi da eroare: Factura 3824294130 nu a putut fi interpretata corect. Eroare de interpretare XML e-Factura
Ba mai mult astazi am primit 2 facturi de la acelasi furnizor- una a fost ok , una nu. Precizez ca pe site ul ANAF primesc facturile.
Aveti idee de ce?
Ba mai mult astazi am primit 2 facturi de la acelasi furnizor- una a fost ok , una nu. Precizez ca pe site ul ANAF primesc facturile.
Aveti idee de ce?
Trimiteți la SAGA acel XML pentru analiză.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Din mailul ce l-ati primit de la SAGA:
SAGA C.3.0.581
IMPORTANT
Din acesta versiune s-a eliminat generarea automata a fisierelor PDF asociate e-facturilor primite, pentru ca incetineau foarte mult procesul de descarcare, din cauza limitarilor serviciilor ANAF. Acestea nu trebuie stocate, avand doar caracter consultativ, si pot fi in continuare vizualizate cu butonul "PDF e-Fact", din pagina "Import e-Facturi primite" a ecranului "e-Facturi".
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!