Import baza de date
Import baza de date
Bună seara
În saga se poate importa baza de date de pe alte softuri?
Mulțumesc!
În saga se poate importa baza de date de pe alte softuri?
Mulțumesc!
Re: Import baza de date
In totalitate nu. Dar se pot prelua foarte multe lucruri pentru a putea trece din alt soft in Saga.
Import baza de date
Buna! Cum pot face importul bazei de date al unei companii? Am primit un stick cu baze de date (DBF) insa nu stiu cum sa procedez.
trebuie sa stii din ce program de conta provin.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Se numeste Contab04 programul vechi
Ar fi ok sa transform din dbf in excel si sa l modific in structura ceruta de Saga? Ca mai apoi sa fac importul
Foloseste LibreOffice, ca mananca pe paine DBF-urile. Si de'acolo direct in csv/text import.
Si oare este obligatoriul ca la preluarea unei companii, importul sa fie facut prin baza de date? Nu pot face manual? Adica sa adaug eu soldurile, balanta, furnizorii , articolele, mijloacele fixe, salariatii. Este vorba de o firma cu putina activitate si nu ar fi foarte chinuitor.
Nu prea ma stiu cu bazele de date si n as vrea sa stric ceva
Nu prea ma stiu cu bazele de date si n as vrea sa stric ceva
păi asta e cel mai bine dacă vă convine. faceți totul din Saga, creați firma, introduceți soldurile pt conturi, facturile neachitate pt furnizori si clienti... și ați rezolvat mult mai ușor. Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc frumos!
Contab ? nu cumva este conex ? (ca multe alte programe foxpro de prin anii 2000) 

Contab04 se numeste dar da, e ceva program super vechi de prin 2000 si foarte ramas in urma. Si vad ca si exportul bazei de date e asa incalcit.