RESURSE UMANE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
VIOLETA

RESURSE UMANE

#1 Mesaj de VIOLETA »

Imi poate spune cineva daca la acest departament de Resurse Umane in care stim ca, se fac CM ,adeverinte salariati etc cel care lucreaza pe acest post trebuie sa semneze pe tot ceea ce intocmeste sau este de ordin intern adica trebuie sa scrie in fisa postului ?

herganiec

Re: RESURSE UMANE

#2 Mesaj de herganiec »

puneți și numele celui care întocmește, și numele directorului/administratorului (semnează ambii). Nu trebuie altceva.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

VIOLETA

#3 Mesaj de VIOLETA »

cineva zicea ca,trebuie sa fie trecut administartorul si contabilul dar,nu este logic din punctul meu .Daca tu lucrezi pe Resurse umane cred ca cel care intocmeste si administatorul societatii.
Mai mult pers in speta nu mai trece pe nimeni decat adminstratorul .Este corect?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

și din partea departament Resurse umane trebuie completat cineva, să se știe cine a întocmit actele respective.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns