RESURSE UMANE
RESURSE UMANE
Imi poate spune cineva daca la acest departament de Resurse Umane in care stim ca, se fac CM ,adeverinte salariati etc cel care lucreaza pe acest post trebuie sa semneze pe tot ceea ce intocmeste sau este de ordin intern adica trebuie sa scrie in fisa postului ?
Re: RESURSE UMANE
puneți și numele celui care întocmește, și numele directorului/administratorului (semnează ambii). Nu trebuie altceva.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
cineva zicea ca,trebuie sa fie trecut administartorul si contabilul dar,nu este logic din punctul meu .Daca tu lucrezi pe Resurse umane cred ca cel care intocmeste si administatorul societatii.
Mai mult pers in speta nu mai trece pe nimeni decat adminstratorul .Este corect?
Mai mult pers in speta nu mai trece pe nimeni decat adminstratorul .Este corect?
și din partea departament Resurse umane trebuie completat cineva, să se știe cine a întocmit actele respective.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”