Probleme la actualizare
-
Probleme la actualizare
Buna ziua!
Am actualizat softul la ultima versiune si nu mai am istoric cu facturile.
Dau cautare un client, imi afiseaza toate facturile in fereastra de cautare, daca vreau sa accesez una din facturi nu imi afiseaza niumic.
Cum pot rezolva problema?
Multumesc!
Am actualizat softul la ultima versiune si nu mai am istoric cu facturile.
Dau cautare un client, imi afiseaza toate facturile in fereastra de cautare, daca vreau sa accesez una din facturi nu imi afiseaza niumic.
Cum pot rezolva problema?
Multumesc!
Re: Probleme la actualizare
inchideti si redeschideti saga, dati click pe interval si alegeti o data mai veche in interval...
-
Am incercat.
Tot nu vad facturile mai vechi
In partea de inceput am istoric de facturi numai din 30.09.2024... pana la ultima factura emisa
Tot nu vad facturile mai vechi
In partea de inceput am istoric de facturi numai din 30.09.2024... pana la ultima factura emisa
Dati click pe primul rand din ecranul principal, in bara de meniu, acolo unde scrie Interval.
Se va deschide in dreapta o ferestra in care puteti modifica intervalul de operare, Apoi o sa va apara aceasta modificare si in bara de meniu. In acest interval veti avea acces la toate informatiile.
Se va deschide in dreapta o ferestra in care puteti modifica intervalul de operare, Apoi o sa va apara aceasta modificare si in bara de meniu. In acest interval veti avea acces la toate informatiile.
Dvs. nu explicati corect ce situatie intalniti... facturile de unde ? intrari .. iesiri.. e-factura?
Pe da alta parte... recomand ca de la versiunea 583 de anul acesta ... recomand ca toata lumea sa actualizeze cu kitul complet de saga SetupC.exe din butonul de descarcare de pe siteul Saga.
Deci, mai incercati odata instalarea saga complet peste cel vechi. Binenteles faceti backup mereu.
Pe da alta parte... recomand ca de la versiunea 583 de anul acesta ... recomand ca toata lumea sa actualizeze cu kitul complet de saga SetupC.exe din butonul de descarcare de pe siteul Saga.
Deci, mai incercati odata instalarea saga complet peste cel vechi. Binenteles faceti backup mereu.
-
Buna ziua!am urmatoarea situatie:am vrut sa actualizez versiunea 583 la saga C din Actualizare automata si mi-a dat un mesaj de la antivirus , apoi iconita saga a disparut total.nu gasesc nici in radacina Sc.exe. ce pot face?
descarcati versiunea completa si instalati peste direcorul Saga.
- balazse246
Pentru negutescue
Sa nu uiti ca antivirusul sa il setezi ca sa excluda programul Saga de la verificare.
Sa nu uiti ca antivirusul sa il setezi ca sa excluda programul Saga de la verificare.
-
Multumesc!am rezolvat!