eroare transmitere e-factura

costinm81

eroare transmitere e-factura

#1 Mesaj de costinm81 »

Buna ziua
Am intampinat o problema la incarcarea in SPV a unei facturi.Am transmis o factura in 10.01.2024,mi-a scris transmisa insa clientul nu o gaseste,nici in ANAF dupa ID si nici in programul lor de contabilitate.Am cautat si eu factura la ANAF dupa ID si imi arata o eroare la transmiterea ei,insa in SAGA imi arata ca e transmisa.Cum pot rezolva aceasta problema!?

pascutac

Re: eroare transmitere e-factura

#2 Mesaj de pascutac »

Verificați în ecranul E-Facturi din SAGA, la tab-ul "Raspunsuri e-Facturi" ce eroare aveți.

costinm81

#3 Mesaj de costinm81 »

In tab-ul "raspunsuri " nu am nici o eroare,scrie transmisa!
Insa pe site-ul ANAF cand o caut dupa ID apare acest mesaj:Factura cu id_incarcare=4580125406 nu poate fi comunicată către destinatar (BT-47 – lipsă identificator) Vă informăm că aveți obligația transmiterii facturii către destinatar, în conformitate cu prevederile art. 10^1, alin. 4 din OUG nr. 120/2021

pascutac

#4 Mesaj de pascutac »

Nu aveți completat numărul de ordine Registrul Comerțului. J sau F.

costinm81

#5 Mesaj de costinm81 »

TRANSMIT IN FIECARE ZI FACTURILE ACESTUI CLIENT,TOATE DATELE SUNT COMPLETATE IAR EROAREA APARE DOAR IN SPV,IN SAGA IMI ARATA CA E TRANSMISA

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Refaceți actualizarea programului. S-a trimis eronat în SPV cu acel CNP din 13 de zero pentru persoane fizice în loc de cod fiscal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

costinm81

#7 Mesaj de costinm81 »

Buna dimineata.Da,am dat actualizare si am transmis din nou.Acum s-a transmis fara erori.
Multumesc

savus819

#8 Mesaj de savus819 »

Buna ziua . Nu pot sa transmit facturi emise catre persoane fizice. Am completat cnp-ul sau 13 de 0 in caz de cnp lipsa dar de cate ori incerc sa transmit imi apar 2 ecrane de erori cu urmatoarele mesaje :
1. Table buffer for alias ''C_IES_FORM contains uncommited changes.1545 ;
2. Variable ''INDICE'' is not found .12
Deasemenea in dreptul facturilor la rubricaStare scrie : Negenerata.
Multumesc.

popescum354

#9 Mesaj de popescum354 »

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am trimis 2 facturi in SPV prima data mi-a dat eroare Bad Gateway, apoi am restartat pc-ul si am reusit sa transmit , doar ca in raspunsuri Efactura nu-mi apar aceste 2 fact. Codurile de transmitere care imi apar si in Iesiri sunt:4680878959 si 4680879029 dar nu cred ca sunt transmise pentru ca nu apar in raspunsuri E factura. Cum pot verifica daca sunt transmise?

tomac

#10 Mesaj de tomac »

@savus819 - refaceți actualizarea programului.

@popescum354 - mesajul de eroare Bad Gateway este generat de serverul ANAF. Dacă aveți index verificați direct în SPV. Vă recomand să așteptați. Uneori, când ANAF mai are lucrări de mentenanță, răspunsurile pot veni cu întârziere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns