declaratia D205
declaratia D205
Am completat eronat D205 an 2024 la date privind natura veniturilor la tip venit 1.k)/29 venituri din cedarea folosintei bunurilo, mai exact trebuia sa pun zero la caseta 7.castig/divid.distribuite/Vb platit exclusiv in natura,unde eu am pus baza de calcul a impozitului. Se poate face rectificativa doar pentru acest tip de venit completat eronat sau declaratia rectificativa trebuie sa cuprinda toate tipurile de venit. Mentionez ca declaratia contine trei tipuri de venituri 1.a)/1.j) si 1.k).Multumesc.
Re: declaratia D205
Se poate Rectificativa la D205, care va contine doar inregistrarile corecte pentru tipul de venit completat eronat, in cazul meu tip venit 1.k)
Da, se poate.
Refaceți actualizarea programului și apăsați actualizare date în declarație. Bifați opțiunea "Rectificativă", după care la venitul la care rectificați bifați opțiunea "Preluat" la cei la care le rectificați datele.
Refaceți actualizarea programului și apăsați actualizare date în declarație. Bifați opțiunea "Rectificativă", după care la venitul la care rectificați bifați opțiunea "Preluat" la cei la care le rectificați datele.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc frumos domnul Tomac