folder temp

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
catanas440

folder temp

#1 Mesaj de catanas440 »

Buna dimineata

Trebuie sa formatez calculatorul pentru ca am avut o belea de virus urat de tot si vreau intai sa salvez bazele de date.Cu saga in sine nu-i problema ca o aveam salvata separat(am pierdut doar vreo 3 zile lucrate)...dar spuneti-mi va rog la folderul temp...ce fisiere sau mai bine zis,cu ce extensie,pot sterge,ca s-au cam adunat si sa fie mai mic si mai curat.
Adica ma refer la cele de genul .tmp etc

Multumesc

tomac

Re: folder temp

#2 Mesaj de tomac »

Toate fișierele cu extensie cdx tmp și wmf se pot șterge fără probleme. Puteți șterge csv și xls dacă doriți
La o adică puteți și să ștergeți toate fișierele pe care le conține, mai puțin pdf-urile cu declarațiile dacă le aveți acolo și cele ce conțin contracte de muncă și acte adiționale și cele din folderul Revsal dacă generați din program revisalul.
Puteți și să salvați întreg folderul și să ștergeți tot ce conține sau să-l redenumiți și se va crea unul nou.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

catanas440

#3 Mesaj de catanas440 »

Scuze ptr intarziere....multumesc foarte mult

bucatarua

#4 Mesaj de bucatarua »

Buna seara.
Am partitia C: cu foarte putin spatiu liber.
Pot sa mut pe alta partitie folderul "tmp_ef"?

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Da, si atunci la intretinere bd sa modifici locatia unde sa fie generate fisierele.

ivani16

Re: Preluare stocuri fizic

#6 Mesaj de ivani16 »

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa introduc manual stocurile din programul de contabilitate anterior. Sa-mi spuneti exact pasii.

balazse246

#7 Mesaj de balazse246 »

Iti trebuie lista care il importi prin meniul "preluare stocuri initiale" -> "preluare din xls".
Anterior sa faci o salvare de baza de date, ca daca este nevoie sa poti sa revii.

bucatarua

#8 Mesaj de bucatarua »

balazse246 scrie: Joi Mar 13, 2025 8:19 am Da, si atunci la intretinere bd sa modifici locatia unde sa fie generate fisierele.
Buna.
Locatia pe care trebuie sa o modific este: Intretinere BD - General - Director fisiere exportate?

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

da la toate de acolo.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns