Stocuri 2025
Stocuri 2025
Buna ziua! Am achizitionat si programul de stocuri de la dumneaviastra. Cum fac la intrari, jos, la detaliu, dupa preluare factura din Spv, sa imi inregistreze denumirea marfii exact ca in factura si in articole? Denumirea marfurilor este una lunga si nu pot sa scriu de mana in articole toata acea denumire. Vreau sa imi spuna programul ca acea marfa nu exista in articole si sa na intrebe daca o preia in articole, sa ii dea cod, samd. Daca scriu in articole o denumire scurta a marfii, imi modifica denumirea marfii in factura de achizitie si denumirea nu mai corespunde cu ce am preluat din spv. Multumesc!
- balazse246
Re: Stocuri 2025
In primul rand, forumul este pentru utilizatori, aici nu vei discuta cu echipa Saga.
Referitor la topicul tau, nu este obligatoriu ca denumirea din factura furnizorului sa apara in evidenta mea, eu ca si beneficiar pot sa am o descriere asa cum il doresc eu si eu deci cum il doresc sa il receptionezi in evidentele mele.
De altfel, selectarea articolului dorit il faci inainte de a importa factura din meniul e-factura, dar daca l-ai facut dupa import si atunci alegi tipul de articol si treci denumirea dorita, iar daca acea denumire nu va exista, atunci va aparea un mesaj de avertizare cum ca acel produs nu exista si il poti introduce. Atentie, nu mai lucrezi pe "nedefinit" daca lucrezi cu articole.
Poate ca ai dorii ca denumirea sa ramana pastrata dupa import si sa il poti utiliza fara sa il rescrii, cred ca acel lucru nu este posibil.
Referitor la topicul tau, nu este obligatoriu ca denumirea din factura furnizorului sa apara in evidenta mea, eu ca si beneficiar pot sa am o descriere asa cum il doresc eu si eu deci cum il doresc sa il receptionezi in evidentele mele.
De altfel, selectarea articolului dorit il faci inainte de a importa factura din meniul e-factura, dar daca l-ai facut dupa import si atunci alegi tipul de articol si treci denumirea dorita, iar daca acea denumire nu va exista, atunci va aparea un mesaj de avertizare cum ca acel produs nu exista si il poti introduce. Atentie, nu mai lucrezi pe "nedefinit" daca lucrezi cu articole.
Poate ca ai dorii ca denumirea sa ramana pastrata dupa import si sa il poti utiliza fara sa il rescrii, cred ca acel lucru nu este posibil.
Re: Stocuri 2025
Multumesc ! O sa le trimit un email.