D406
-
D406
Am încarcat D406 la ANAF, raspunsul a fost fara declaraţie depusă erori de validrae, dar am observat că în rubrica Facturi de vânzare şi Facturi de achiziţii nu este bifat rubrica este goală, deşi am inregistrat în contabilitate şi facturi de cumpărare şi de vânzare , am facturile încarcate în e-factura şi le văd în SPV, nu ştiu cum să corectez această eroare în D406. Vă rog mă puteţi ajuta ?
este greşit ce an transmis la ANAF?
este greşit ce an transmis la ANAF?
- balazse246
Re: D406
Cum adica "raspunsul a fost fara declaraţie depusă erori de validrae", precum "nu este bifat rubrica este goală"?
PS. Ajunge ca o problema sa il postezi intr-un singur loc.
Dar daca ai gresit, poti sa stergi postarea gresita.
Atentie in ce sectiune postezi.
PS. Ajunge ca o problema sa il postezi intr-un singur loc.

Dar daca ai gresit, poti sa stergi postarea gresita.
Atentie in ce sectiune postezi.
-
Buna ziua Laintrare pe SAGA PS primesc mesaj preluare automtata a codurilor functioneaza numai daca este instalata ultimaversiune 3 0 336. Imiapare codde activare 46 36 96,( programul fiind numai pentru contabilitate) si mesajul incorect. Nu pot accesa programulpentru actualizare, cetrebuie facut.
Multumesc
Multumesc
Deschide-ti browserul de internet si descarcati aplicatia kit complet.
https://www.sagasoft.ro/programe/SetupPS.exe
Instalati peste programul vechi.
La activare completati doar user-ul si parola primite de la saga.
Nu mai apar codurile de identificare.
https://www.sagasoft.ro/programe/SetupPS.exe
Instalati peste programul vechi.
La activare completati doar user-ul si parola primite de la saga.
Nu mai apar codurile de identificare.
- balazse246
Pentru popescua409
Te rog sa oferi mai multa atenti la topicul unde postezi, codurile de activare nu au nici o legatura cu D406.
Te rog sa oferi mai multa atenti la topicul unde postezi, codurile de activare nu au nici o legatura cu D406.

Buna ziua, Pentru un ONG, la actualizare date pentru D406 ,primesc eroarea: Conturi folosite incorect- cand exista sintetice de gradul II, nu se pot folosi sintetice de grad I.
Este vorba de contul 101.
La ONG in planul de conturi nu sunt sintetice de grad II la contul 101, respectiv 1011, 1012.
Daca folosesc 1012, mi se se spune ” cont inexistent in planul de conturi”
Ce trebuie sa fac?
Este vorba de contul 101.
La ONG in planul de conturi nu sunt sintetice de grad II la contul 101, respectiv 1011, 1012.
Daca folosesc 1012, mi se se spune ” cont inexistent in planul de conturi”
Ce trebuie sa fac?