SOCIETATE NOU
-
SOCIETATE NOU
Buna ziua ,
am creat o societate nou si cand am actualizat saga a disparut tot ce lucrasem din ianuarie si pana in pezent. Va rog sa ma ajutati sa restaurez datele.
Multumesc
am creat o societate nou si cand am actualizat saga a disparut tot ce lucrasem din ianuarie si pana in pezent. Va rog sa ma ajutati sa restaurez datele.
Multumesc
Re: SOCIETATE NOU
Inainte de actualizare ai facut o salvare baze de date?
- balazse246
Pentru dumitrascur910
Nu cumva ai instalat programul Saga intr-un alt loc, si de aceea a disparut tot?
Vezi unde regasesti pe calculator folderul "SAGA C.3.0", precum poti face o cautare dupa folderul "salv_bd" sa vezi in cate locuri il regasesti.
Nu cumva ai instalat programul Saga intr-un alt loc, si de aceea a disparut tot?
Vezi unde regasesti pe calculator folderul "SAGA C.3.0", precum poti face o cautare dupa folderul "salv_bd" sa vezi in cate locuri il regasesti.
-
-
Mai aveam 2 firme , care sunt doar ce am lucrat pe noua firma mi a disparut.balazse246 scrie: ↑Joi Apr 10, 2025 7:53 am Pentru dumitrascur910
- balazse246
Datele nu dispar doar asa.
Cumva recent ai comutat baza de date pe tipul client-server si datele introduse sunt din perioada care sunt afisate?
Daca generezi o balanta totul este zero? La fel si cand intrii la "articole contabile"?
O alta posibilitate ar fi ca ai restaurat o baza de date goala, dar in acest caz programul faca o salvare automat cu datele anterioare, deci se poate recupera.
Ar mai fi, ca din greseala sa fii sters datele din folderul firmei.
Cumva recent ai comutat baza de date pe tipul client-server si datele introduse sunt din perioada care sunt afisate?
Daca generezi o balanta totul este zero? La fel si cand intrii la "articole contabile"?
O alta posibilitate ar fi ca ai restaurat o baza de date goala, dar in acest caz programul faca o salvare automat cu datele anterioare, deci se poate recupera.
Ar mai fi, ca din greseala sa fii sters datele din folderul firmei.
-
putem vorbi telefonic ? 0723502591 cristina
-
faceam o preluare dupa un alt program , aveam datele de inceput de an , introdusesem salariati , facturi primite si facturi emise . Urma sa mai fac azi si altelele
mergeti la administrare, inbtretinere BS, restaurare, selectați arhiva de acolo ultima(vedeti data ei) , raspundeti cu DA la ce va intreaba si apoi mergeti si ar trebuie sa aveti datele ca inainte de actualizarea programului.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
nu a mers a ramas la fel