Buna seara d-le Tomac!
Utilizez programul Saga din ianuarie 2007.
As dori sa selectez intervalul de afisarea datelor din client-server-server incepand cu aceasta data pentru fiecare firma din portofoliu .
V-as ruga sa-mi spuneti daca este posibil sau este vreun impediment!
Va multumesc!
Cum pot sa revin din client-server-server la starea fara aceasta setare
-
Re: Cum pot sa revin din client-server-server la starea fara aceasta setare
buna dimineata!
nu am rezolvat inca faza cu iesirile
cand vreau sa le vad in registrul de incasari si plati, apar
dar la iesiri nu apar
bine ca apar in registru, macar atat
nu am rezolvat inca faza cu iesirile
cand vreau sa le vad in registrul de incasari si plati, apar
dar la iesiri nu apar
bine ca apar in registru, macar atat
@predav - nu se poate. Intervalul este predefinit la 5 luni. Se resetează la fiecare accesare a programului dacă-l modificați. Nu văd cu ce vă ajută. Eu îl modific extrem de rar.
@marianam80 - de când tot scrieți aici puteați trimite datele la SAGA pentru a se verifica. Cu o salvare anterioară datei de comutare la client-server.
@marianam80 - de când tot scrieți aici puteați trimite datele la SAGA pentru a se verifica. Cu o salvare anterioară datei de comutare la client-server.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Va rog sa.mi spune-ti cum se poate trece din client server la varianta standard Pentru luna septembrie au fost introduse in contabilitate toate datele pe data de 17 oct la o firma si pe data de 18 oct a aparut un interval septembrie si numai exista nici.o operatiune in luna respectiva.Nu lucrez in retea
schimba intervalul.. pune ultia data de ex 30.11.2024
si o sa apara datele..
si o sa apara datele..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Eu as vrea sa revin la modul standard pentru ca lucrez pe laptop pe teren si nu am intotdeauna conexiune la internet, si atunci nu pot intra in program sa facturez. exista vreo posibilitate sa revin la cum a fost inainte? la ultima actualizare am dat fara sa mi dau seama pe modul client server client, si acum vad ca nu mai am optiune sa revin
- balazse246
Creezi o firma noua, in SAGA WEB faci o salvare de baza de date pe care il descarci local, dupa care il restaurezi in firma nou creata.