Buna,
Pentru luarea in evidenta fiscala a unei asociatii non profit nou infiintate, ce trebuie sa trec la "Tip Operatii", in D700?
Nu am optiune cu luare in evidenta.
Am doar "trecere la impozit pe profit si inregistrare contributii salariale trimestrial.
E ok sa aleg asa?
Multumesc
Infiintare Asociatie non profit D700
Re: Infiintare Asociatie non profit D700
A fost deja infiintata la ONRC, nu ai ce sa depui tu. Tu depui aceasta D700 cand apar modificari. Veroifica in "Ministerul de finante CUI"si vezi daca e luata in evidenta dupa CIF.
Asa este. Pe mfinate apare inregistrata, cu imp pe profit. Multumesc pentru raspuns si suport.
As mai avea o intrebare.
Daca luarea in evidenta fiscala a fost cu data de 24.12.2024, trebuie sa depun bilant pe 2024 si 101, cu 0, daca nu am avut activitate?
Daca luarea in evidenta fiscala a fost cu data de 24.12.2024, trebuie sa depun bilant pe 2024 si 101, cu 0, daca nu am avut activitate?
Eu zic ca da - pentru 101 si bilant sau declaratie fara activitate.
Ai grija sa faci si inregistrarea in Registrul unitatilor de cult - formular 163
Ai grija sa faci si inregistrarea in Registrul unitatilor de cult - formular 163
D163 am depus-o deja.
Dar referitor la declaratia de inactivitate am citit ca cei de la finate cer bilantul pe 0 si, ca nu ar accepta declaratia de inactivitate.
Ma gandes sa depun bilant sa nu imi fac de lucru cu ei.
Multumesc inca o data.
Nu ai avut cheltuieli de constituire/infiintare? Depune bilantul.
Multumesc mult pentru raspuns si suport.
Zile minunata!
Zile minunata!