Buna ziua,
am nevoie urgent de un raspuns.
Sunt neplatitor de TVA. Am primit o factura pentru marfa x Kg xu pret Y.
Ulterior am mai primt o factura pentru accesi marfa insa cu adaugare la pret unitar.
Ex. initial factura 2000 Kg cu pret 0,6855 euro
factura nr.2 2000 Kg xu pret 0,155 euro.
cantitatea primita este 2000 kg.
Cum inregistrez in SAGA PS a doua factura.
factura suplimentare pret
- balazse246
Re: factura suplimentare pret
In mod normal trebuia sa storneze factura, dupa care sa emita una nou cu pretul corect.
Cumva factura a fost emisa de o firma din afara tarii si ai primit o factura de "corectie" sau "debit note"?
Cumva factura a fost emisa de o firma din afara tarii si ai primit o factura de "corectie" sau "debit note"?
-
Buna ziua,
a fost emisa initial factura marfa 2000 KG X 0.6855 EURO
si ulterior o alta factura pentru aceeasi marfa : 2000 Kg x 0.155 euro. Firma expeditoare a efectuat transportul. cv transportului reprezinta a doua factura insa ca pret pe kg marfa.
a fost emisa initial factura marfa 2000 KG X 0.6855 EURO
si ulterior o alta factura pentru aceeasi marfa : 2000 Kg x 0.155 euro. Firma expeditoare a efectuat transportul. cv transportului reprezinta a doua factura insa ca pret pe kg marfa.
- balazse246
Asa ceva nu se poate. Daca factureaza transport, atunci transport trebuie sa factureze.
Daca factureaza diferenta de pret, atunci debit note trebuie sa emita si nu invoice.
Daca factureaza diferenta de pret, atunci debit note trebuie sa emita si nu invoice.