In modul nostru de lucru, facem receptia facturilor bazat pe factura pe hartie. Gestionarii mi-au spus ca ar fi dezavantajos sa asteptam dupa e-factura ca sa facem receptia, pt. ca uneori stocul e la limita.
Cu toate astea, contabilitatea ne cere sa le dam e-facturile listate impreuna cu notele de receptie. Pentru asta, ar fi util sa nu trebuiasca sa cautam facturile in ecranul de import una cate una, ci sa le preluam, iar ele
sa fie asociate intrarilor deja existente. Ce as dori ar fi sa imi apara butonelul de langa detalii, care sa afiseze factura electronica.
Nu mi s-ar parea greu de implementat. Deja SAGA C, cand exista o intrare cu numarul de document de pe e-factura, si cand incerc sa preiau e-factura aferenta, imi selecteaza intrarea existenta.
As fi curios daca ar mai exista interesati de o astfel de functionalitate, sau daca imi sugerati alte solutii pentru a eficientiza modul de lucru.
Asociere e-facturi dupa ce s-a facut receptia
- balazse246
Re: Asociere e-facturi dupa ce s-a facut receptia
Pana la urma, vrei un buton in "e-facturi" prin care sa asociezi e-factura din meniul respectiv cu o factura de la "intrari".
Ar fi util aceasta optiune, fata de optiunea ca sa copiezi codul din e-factura la "intrari", dar pentru asta ar trebuie sa contactezi echipa Saga.
Ar fi util aceasta optiune, fata de optiunea ca sa copiezi codul din e-factura la "intrari", dar pentru asta ar trebuie sa contactezi echipa Saga.