situatie vanzari
-
situatie vanzari
Semnalez si eu o problema legata de situatia vanzarilor:
Atunci când pe o factură apar două poziții identice (același produs, aceeași cantitate, același preț, pe aceeași gestiune), una dintre ele nu este preluată deloc în situația vânzărilor. Nu este vorba de cumulare, ci de lipsă completă: nu apare nici cantitatea, nici valoarea, nici adaosul pentru a doua poziție.
În schimb, în fișa de magazie apar corect ambele poziții, exact cum au fost introduse în factură.
Am testat și devalidarea/revalidarea facturii, fără efect.
Menționez că în cazul nostru este important ca pozițiile să fie afișate separat, chiar dacă sunt identice ca valoare, deoarece fiecare reflectă un procent diferit dintr-un sortiment de deșeu, conform cerințelor clientului.
Am trimis si mail la saga si raspunsul a fost: ca asa se intampla cand apare acelasi produs de doua ori in iesiri.
Însă în acest caz, nu ar trebui să dispară complet una dintre poziții. Aș aprecia mult o lămurire sau o recomandare privind modul de introducere a facturii astfel încât să se reflecte corect și complet în situația vânzărilor.
Multumesc.
Atunci când pe o factură apar două poziții identice (același produs, aceeași cantitate, același preț, pe aceeași gestiune), una dintre ele nu este preluată deloc în situația vânzărilor. Nu este vorba de cumulare, ci de lipsă completă: nu apare nici cantitatea, nici valoarea, nici adaosul pentru a doua poziție.
În schimb, în fișa de magazie apar corect ambele poziții, exact cum au fost introduse în factură.
Am testat și devalidarea/revalidarea facturii, fără efect.
Menționez că în cazul nostru este important ca pozițiile să fie afișate separat, chiar dacă sunt identice ca valoare, deoarece fiecare reflectă un procent diferit dintr-un sortiment de deșeu, conform cerințelor clientului.
Am trimis si mail la saga si raspunsul a fost: ca asa se intampla cand apare acelasi produs de doua ori in iesiri.
Însă în acest caz, nu ar trebui să dispară complet una dintre poziții. Aș aprecia mult o lămurire sau o recomandare privind modul de introducere a facturii astfel încât să se reflecte corect și complet în situația vânzărilor.
Multumesc.
- balazse246
Re: situatie vanzari
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga cu o salvare de baza de date, cate print-screen-uri si o descriere prin care mentionezi problema si vezi raspunsul.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
-
Am scris si mai sus ca am trimis mail celor de la saga si raspunsul nu a fost cel asteptat de mine. Am trimis mailul cu capturi de ecran.
De asta am zis sa scriu si aici, poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema.
Multumesc!
De asta am zis sa scriu si aici, poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema.
Multumesc!
- balazse246
Si care a fost raspunsul primit, doar din curiozitate.
de ce ar trebui să listati pe aceeași factură același produs pe 2 poziții având același pret.. etc.. ? nu le puteți cumula cantitatea? cu ce vă incurcă?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
"Am trimis si mail la saga si raspunsul a fost: ca asa se intampla cand apare acelasi produs de doua ori in iesiri."
-
"Menționez că în cazul nostru este important ca pozițiile să fie afișate separat, chiar dacă sunt identice ca valoare, deoarece fiecare reflectă un procent diferit dintr-un sortiment de deșeu, conform cerințelor clientului."
atunci faceti facturi separate si ati rezolvat..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna ziua,
Nu putem prelua facturile din SPV
Primim urmatorul mesaj: comanda esuata
SELECT FIRST 100
INTR-DET .gestiune, INTR-DET .den-gest,INTR-DET .den-tip,INT
Nu putem prelua facturile din SPV
Primim urmatorul mesaj: comanda esuata
SELECT FIRST 100
INTR-DET .gestiune, INTR-DET .den-gest,INTR-DET .den-tip,INT
- balazse246
Ai incercat sa actualizezi programul, chiar daca ai ultima versiune?
Ai incercat sa anulezi codul si sa generezi una noua?
Ai incercat sa anulezi codul si sa generezi una noua?