Am o ferma de crestere si abatorizare pui.Am inregistrat consumul de materii prime cu formula 601 = 301 in meniul productie, iar la inchiderea operatiilor privind stocurile nu se
genereaza formula 331 = 711.
La nota de predare am pus data la care se estimeaza finalizarea productiei si cand dau inchidere imi dispare de pe ecran nota de predare.
Daca are cineva acest gen de productie poate sa-mi spuna cum procedeaza?
Productie cu ciclu de executie mai mare de o luna
Re: Productie cu ciclu de executie mai mare de o luna
Aveti in meniul de ajutor din SAGA: productie.
Primul pas este sa BIFATI (cand deshideti SAGA in fereastra in care sunt toate firmele, sau singura firma unde ati adaugat codul fiscal, adresa, etc) aveti in partea de jos a ferestrei 3 taburi/etichete: Informatii generale, Conturi automate, Setari diverse.
Dati click pe setari diverse si in partea dreapta jos, BIFATI "sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna"
Veti avea revelatia vietii daca va veti duce la Productie.
Cititi AJUTORul dat de manualul din SAGA. Apasati tasta F1(dupa ce acceptati intrarea in mediul de lucru de unde alegeti diverse operatiuni pe bara de meniu). Si cititi, cititi, cititi.
Primul pas este sa BIFATI (cand deshideti SAGA in fereastra in care sunt toate firmele, sau singura firma unde ati adaugat codul fiscal, adresa, etc) aveti in partea de jos a ferestrei 3 taburi/etichete: Informatii generale, Conturi automate, Setari diverse.
Dati click pe setari diverse si in partea dreapta jos, BIFATI "sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna"
Veti avea revelatia vietii daca va veti duce la Productie.
Cititi AJUTORul dat de manualul din SAGA. Apasati tasta F1(dupa ce acceptati intrarea in mediul de lucru de unde alegeti diverse operatiuni pe bara de meniu). Si cititi, cititi, cititi.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!