Foldere societati
Foldere societati
Am 3 societati: SC Alfa, SC Beta, SC Delta, foldarele lor in Saga sunt numerotate cu 0001, 0002, 0003. Cum identific carui folder apartie societatii SC Beta!?
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the universe" - Albert Einstein
Re: Foldere societati
Corelarea numerelor folderelor cu numele societatilor sunt tinute in indexul firmelor config.fdb (care la rindul lui contine mai vechea baza firme.dbf)
Identificarea o face saga cand acest index nu mai exista, cautind in fiecare baza codul fiscal si copletand cu datele de la anaf.
Daca nu exista cod fiscal in baza de date nu se identifica carei societati apartine baza si trebuie cautat in baza manual dupa facturi.
Identificarea o face saga cand acest index nu mai exista, cautind in fiecare baza codul fiscal si copletand cu datele de la anaf.
Daca nu exista cod fiscal in baza de date nu se identifica carei societati apartine baza si trebuie cautat in baza manual dupa facturi.
Eu vreau sa fac restaurare numai la una din firme si vreau sa stiu care din arhiva (sau folder) este de la firma pe care vreau sa o restaurez...
"Two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the universe" - Albert Einstein
In ecranul restaurare se vad arhivele doar pt firma respectiva, daca vreti sa restaurati manual (ceea ce nu este indicat) in administrare -> configurare societati aveti in fata denumirii codul care daca sunteti pe server corespunde cu denumirea folderului.
Oricum nu este recomandat restaurarea directa decat in cazuri grave si va recomand sa cereti asistenta la Saga
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
Am inteles! Multumesc!