OBIECTE DE INVENTAR DARE IN FOLOSINTA
-
OBIECTE DE INVENTAR DARE IN FOLOSINTA
Buna ziua.
in cadrul firmei contabilitatea obiectelor de inventar se tine cantitativ-valoric. E vorba de un hotel.
Obiectele de inventar nu se dau in folosinta imediat ce s-au cumparat.
La darea in folosinta merg pe: OPERATII--- ALTE OPERATII CU STOCURI ---DARE IN FOLOSINTA.
Dupa ce validez nu imi apare nota contabila cu trecerea pe cheltuieli a acestor obiecte.
Gresesc undeva?
in cadrul firmei contabilitatea obiectelor de inventar se tine cantitativ-valoric. E vorba de un hotel.
Obiectele de inventar nu se dau in folosinta imediat ce s-au cumparat.
La darea in folosinta merg pe: OPERATII--- ALTE OPERATII CU STOCURI ---DARE IN FOLOSINTA.
Dupa ce validez nu imi apare nota contabila cu trecerea pe cheltuieli a acestor obiecte.
Gresesc undeva?
Re: OBIECTE DE INVENTAR DARE IN FOLOSINTA
NC apare dupa ce faci inchidere de luna : 603=303 si concomitent 8035=999 Fa fisa contului 603 la o luna inchisa si vei vedea notele contabile.
-
-
Buna ziua
am inregistrat obiecte de inventar la un hotel, le-am dat in folosinta si la sf lunii , dupa validare nu pot sa gasesc o lista cu obiectele de inventar cu cantitate si pret pentru inventare
ma puteti ajuta ?
multumesc
am inregistrat obiecte de inventar la un hotel, le-am dat in folosinta si la sf lunii , dupa validare nu pot sa gasesc o lista cu obiectele de inventar cu cantitate si pret pentru inventare
ma puteti ajuta ?
multumesc
Din situatie-listari>situatie stocuri>toate tipurile selectezi obiecte de inventar si pui bifa jos tipareste numai sume finale si ai stocurile.
-
am incercat si imi apar doar 3 obiecte de inventar, iar celelalte obiecte nu sunt pe lista, De asemenea eu as dori o lista in care imi apar intrarile si iesirirle de obiecte de inventar.
inregistrez gresit?
inregistrez gresit?
- balazse246
Pentru maricaf484
Le-ai inregistrat pe tip "obiect de inventar" sau pe "nedefinit"?
Le-ai inregistrat pe tip "obiect de inventar" sau pe "nedefinit"?
-
Va rog mult daca ma puteti ajuta. Eu descarc facturile de pe efactura. Modific la tip - obiecte de unventar , modific gestiunea si contul si salvez. apoi dau in folosinta.
mai trebuie sa fac ceva ?
multumesc mult
mai trebuie sa fac ceva ?
multumesc mult
-
INITIAL AU FOST INREGISTRATE PE NEDEFINIT , APOI LE-M MODIFICAT DAR NU LE REGASESC LA OBIECTE DE INVENTAR CU COD. PROBABIL LE TRATEAZA CA MATERIALE
Cum sa le trateze ca materiale, daca ai ales tip obiect de inventar la intrari? Le ai pe nedefinit sigur.