salariati pensionari
-
salariati pensionari
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se procedeaza cu persoanele care vor sa se angajeze si au decizie de pensionare? Cum se procedeaza ?
Se bifeaza in detalii Pensionar? Este obligatoriu sa bifez ?
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se procedeaza cu persoanele care vor sa se angajeze si au decizie de pensionare? Cum se procedeaza ?
Se bifeaza in detalii Pensionar? Este obligatoriu sa bifez ?
Re: salariati pensionari
Da, din detalii bifezi pensionar, cat si casuta "baza contributie egala cu salariul".
-
Multumesc pentru raspuns! Ce se poate intampla daca nu bifez aceste casute?
Se modifica ceva la salariu?
Se modifica ceva la salariu?
-
A intalint cineva cazuri in care in angajat a primit decizie de pensionare ? cum se procedeaza in acest caz?
este obligatoriu sa se inchida contractul? Mentionez ca angajatul are varsata de 62 de ani , a avut grupa si de aceea s-a pensionat mai devreme
Multumesc!
este obligatoriu sa se inchida contractul? Mentionez ca angajatul are varsata de 62 de ani , a avut grupa si de aceea s-a pensionat mai devreme
Multumesc!
La data comunicarii deciziei de pensionare incetezi CIM-ul conf.art.56 lit.c "pensionare".
la data deciziei incetezi cim-ul ? sau la data comunicarii catre firma a decizie incetezi cim-ul ?
La data comunicarii deciziei tie, cel care incetezi CIM-ul_; La data cand ai primit TU decizia, pt.ca poti sa o primesti peste 2-3 luni, nu?
Asa stiu si eu dar intreb.
-
Am sunat la Casa de Pensii si mi-au spus ca nu trebuie incetat contractul de munca, in cazul in care salariatul a iesit la pensie pentru limita de varsta inainte de implinirea varstei standard de pensionare de 65 de ani, acesta bebeficiind de reducerea varstei de pensionare avand grupe.
Ai decizie de pensionare = incetare CIM
-
Buna ziua, in cazul in care salariatul iese la pensie pentru limita de varsta si lucreaza in continuare trebuie incetat contractul de munca apoi reangajat din nou? Cum se procedeaza mai exact? Multumesc!