Buna ziua ,
Mii de scuze ptr deranj . Am o firma la care am avut un Concediu Medical decontat gresit eu am pus 5 zile si acuma ma sunat casa de sananate ca trebuia sa trec 4 zile de catre angajator ca se numara si sambetele di duminicile . In fine . Mi-o asum . Intrebarea mea este. Concediul a fost in luna octombrie 2024 si cum procedez ca sa nu stric balanta lunii octombrie 2024 ? dar sa pot sa modific numarul de zile si sa depun D 112 rectificativ , fara sa stric balnata lunii octombrie si nota contabila cu diferente o fac cu luna iunie 2025 .
Va multumesc .
concediu medical gresit decontat
Re: concediu medical gresit decontat
Faceți o salvare. Tipăriți nota de la salarii.
Devalidați statul și operați corecțiile și validați-l. Tipăriți și nota rezultată după corecție. Generați rectificativă la D112.
După re-validare intrați la articole contabile și modificați nota generată de program cu cea inițială.
La luna iunie 2025 operați prin articole contabile, folosind 1174 diferențele între cele 2 note contabile pe care le-ați listat.
Devalidați statul și operați corecțiile și validați-l. Tipăriți și nota rezultată după corecție. Generați rectificativă la D112.
După re-validare intrați la articole contabile și modificați nota generată de program cu cea inițială.
La luna iunie 2025 operați prin articole contabile, folosind 1174 diferențele între cele 2 note contabile pe care le-ați listat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.