Buna ziua,
In data de 21 iunie am facut o factura. Numai ca dupa ce am trimis-o in SPV, am vazut ca data ei era gresita (aparea 12 in loc de 21), desi nu am introdus-o eu manual (era generata automat)!
Problema e ca acum vom primi o amenda ca si cum nu as fi trimis factura la timp in SPV, desi eu am trimis-o exact in ziua in care am generat-o (21).
As vrea sa stiu de unde a aparut eroarea aceasta si daca pot explica ANAF-ului situatia ca sa nu primesc amenda.
Multumesc
Eroare data facturii (generata automat)
-
- balazse246
Re: Eroare data facturii (generata automat)
Ca si prim lucru, sa clarificam faptul ca pe acest forum regasesti utilizatorii progrmului si nu echipa Saga.
Ce inseamna pentru tine "era generata automat"?
Ce inseamna pentru tine "era generata automat"?
-
Multumesc de clarificare. Eu la generarea facturii am introdus doar clientul. Nu am introdus manual data, de asta am zis ca s-a generat automat. Aproape intotdeauna data "generata" e cea reala, insa uneori (si nu pot sa inteleg de ce), data generata nu corespunde cu cea reala.
Nu are cum.. daca emiti o factura programul iti propune ziua curenta. daca doresti o modific daca nu, ramane asa. Utilizatorul trebuie sa o verifice, nu face programul de capul lui..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Stornati fact.cu data ,,gresita,,si transmiteti alta cu data curenta.Suna cam asa:iuteala de mana si nebagare de seama'.
- balazse246
Pentru malinasa900
Cel mai probabil, utilizatorul cand a accesat programul a selectat data in interfata de acces, ca urmare programul lucra cu acea data si nu cu data calculatorului.
Deci problema a fost intre scaun si masa/calculator.
Cel mai probabil, utilizatorul cand a accesat programul a selectat data in interfata de acces, ca urmare programul lucra cu acea data si nu cu data calculatorului.
Deci problema a fost intre scaun si masa/calculator.