SE POATE UTILIZA PROGRAMUL PE DOUA CALCULATOARE?

belceas

SE POATE UTILIZA PROGRAMUL PE DOUA CALCULATOARE?

#1 Mesaj de belceas »

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate instala programul pe laptop, in conditiile in care eu il am instalat pe calculatorul de la servici. Eu am incercat si imi spune ca nu exista licenta, dar eu am licenta platita. Cum se procedeaza in acest caz, deoarece mie imi trebuie si pe laptop, ca sa pot lucra pe ambele dispozitive.
Multumesc frumos!

stanescue731

Re: SE POATE UTILIZA PROGRAMUL PE DOUA CALCULATOARE?

#2 Mesaj de stanescue731 »

Nu se poate!Saga nu are de unde sa stie ca este vorba tot de noi ,sau dam datele la o alta persoana si pana la urma,fiecare ,,isi vinde marfa,,daca s-ar putea,cate licente s-ar mai lua cu bani?

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Pentru belceas
Trebuie achizitionat cate o licenta pentru fiecare calculator/laptop in parte, adica licenta de la serviciu este valabil doar pentru calculatorul de la serviciu, nu si pentru laptop.

belceas

#4 Mesaj de belceas »

Am inteles, multumesc frumos!
In cazul in care achizitionez inca o licenta, pot lucra de pe ambele dispozitive si sa se salveze toate datele?

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Daca iti cumperi o noua licenta, pe laptop creezi o conexiune VPN si te conectezi la baza de date de pe calculator, astfel pe laptop vei trece pe "client-server client" (iar pe calculator ramane "client-server server").
O alta optiune este sa te transferi pe Saga WEB, si atunci nu ai nevoie de licenta noua, ci ramai cu cel de pe calculator, si te conectezi de pe orice calculator/laptop printr-un browser, dar aici vezi daca iti convine sau nu.

ciucam544

#6 Mesaj de ciucam544 »

Puteti lucra remote prin anydesk sau teamviewer (nu microsoft RDP) direct pe calculatorul de la birou, nu mai trebuie alta licenta, nu mai trebuie configurare, dar calculatorul de la birou trebuie sa ramana deschis tot timpul.
Daca achizitionati o licenta pt. acasa el trebuie configurat ca client pentru cel de la birou. Datele raman in calculatorul de la birou pentru ca are rol de server si care la fel trebuie sa ramana deschis tot timpul.
Daca doriti sa accesati baza de date independent de calculatorul de la birou sau cel de acasa si ele sa stea inchise cand nu le folositi, baza de date trebuie urcata in cloud sagaweb. Astfel de pe oricare calculator puteti accesa prin intermediul browserului de internet, sagaweb si nu va mai trebuie licenta pentru calculatorul de acasa. Dar daca aplicatia de sagaweb nu va ofera inca toate optiunile de operare pe care le are aplicatia saga desktop, atunci trebuie sa folositi saga desktop cu licenta si pe calculatorul deacasa, configurat pentru lucrul cu baza sagaweb.

Scrie răspuns