Import articole contabile

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pintiliec532

Import articole contabile

#1 Mesaj de pintiliec532 »

Bună dimineața,
Am rugămintea ,să ne ajutați să depășim o situație mai dificilă,întâmpinată în ultimele 2 luni. Avem o soc.cu 3 puncte secundare/stocuri și un principal/conta+stocuri. După exportul articolelor de la secundare și importul la principal,nu se mai regăsesc clienții de la secundare în principal. Mai exact,nu mai putem face în Jurnal Bancă nici un fel de operații de închideri a clienților de la secundare,pentru că clienții nu mai apar ,indiferent dacă platile sunt facute numerar sau card,la termen sau cu OP...Am verificat dacă denumirile si codurile de client de la secundare corespunde cu cel de la principal și e ok.
Dacă accesăm Articole Contabile la principal,după import,se regăsesc articolele contabile de la secundare ,dar când se ajunge la Jurnal Bancă ,nu se mai regăsesc.
Sper că am putut fi explicit,cu toate că nu prea stăpânesc termenii contabili .Probabil ceva nu facem noi bine...Vă rog,dacă poate cineva să ne îndrume să rezolvăm aceasta situație ! Mulțumim frumos!

balazse246

Re: Import articole contabile

#2 Mesaj de balazse246 »

Nu prea vad de ce ar disparea niste clienti de la principal daca sunt importate niste articole noi de la secundar.
Dupa ce zici ca nu se regasesc, mentionezi ca la verificare apar.
O data mentionezi de "articole" dupa care mentionezi de "articole contabile" care se refera la note contabile, deci nu este clar ce import faci.
Verifica contul bancar din secundar, daca ii acelasi cu contul bancar din principal, poate intr-un loc folosescti 5121, iar in celalalt 5121.1.

Doar din curiozitate, de ce nu folositi aceeasi baza de date?

Scrie răspuns