Buna ziua,
Am si eu 2 nelamuriri:
1. Cand am prelungit licenta, nu am mai achizitionat si 'stocurile". Pot sa includ acum in actuala licenta si stocurile.
2. Mai vreau o licenta doar pentru SAGA C stocuri + conta. Aceasta a doua licenta o vreau pe calculatorul de la servici. Prima licenta o vreau pe calculatorul de acasa (aceasta include SAGA C + SAGA P.S.) dar nu vreau ca societatile pe care le am la serviciu, adica pe licenta pe care vreau sa o achizitionez, sa fie vizibile si pe calculatorul de acasa (adica pe licenta pe care o am deja). Se poate?
Licenta stocuri
- balazse246
Re: Licenta stocuri
In mod normal licenta este pe calculator, adica iti ofera dreptul de a actualiza programul.
Daca baza de date nu este "transferat" de pe un calculator pe alta, sau de pe un calculator nu se ofera drept de acce acces la datele de pe celalalt calculator, atunci nu exista cum sa poate fi vizualizat datele.
Pentru o licenta noua contacteaza echipa Saga, aici regasesti mai degraba utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Daca baza de date nu este "transferat" de pe un calculator pe alta, sau de pe un calculator nu se ofera drept de acce acces la datele de pe celalalt calculator, atunci nu exista cum sa poate fi vizualizat datele.
Pentru o licenta noua contacteaza echipa Saga, aici regasesti mai degraba utilizatorii programului si nu echipa Saga.