Declaratia SAFT ONG

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
stanar10

Declaratia SAFT ONG

#1 Mesaj de stanar10 »

Buna seara! Ma lovesc de o situatie pentru a putea general D.406 pentru un ONG. Imi da eroare la ct.214" cont folosit incorect-cand exista sintetic de gradul II nu se poate folosi sintetic de grad I... Am modificat ct. in Intretinere BD in 2141 unde ma trezesc cu alta eroare" acest cont nu exista in planul de conturi".. Mentiionez ca este bifa in Configurare societati-Persoana fara scop lucrativ.
Unde gresesc oare? Poate sunt colegi care tin evidenta la ONG de mai multa vreme si s-au mai lovit de situatii de gen( eu tin de putin timp). La un momentdat in Intretinere BD am gasit un mesaj de genul " s-au indentificat 131 de conturi ce nu fac parte din planul de conturi pentru ONG , doriti sa le stergeti-operatiune ireversibila". Nu le-am sters canu cumva sa-mi afecteze toate conturile si de la celelalte firme.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

herganiec

Re: Declaratia SAFT ONG

#2 Mesaj de herganiec »

mergeti la plan de conturi si apasati butonul actualizare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

stanar10

Re: Declaratia SAFT ONG

#3 Mesaj de stanar10 »

Multumesc frumos pentru raspuns. Am actualizat planul de conturi , mi-a sters conturile ce nu sunt in nomenclator ONG si a functionat.

Scrie răspuns