Buna ziua,
Am achizitionat un telefon prin Emag dar furnizorul este o firma din Franta. Pe factura e trecut TVA 2,1%. Cum se inregistreaza factura?
Factura externa
Re: Factura externa
Ca factură, prin intrări valută, fără TVA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua
Am o factura de polonia cu tva de 23%(ventilator achizitionat de pe emag)valoare produs 399.95 ron ,achitat integral cu voucer de la o alta firma.Eu sunt platitoare de tva.Cum fac inregistrarile ?Multumesc
Am o factura de polonia cu tva de 23%(ventilator achizitionat de pe emag)valoare produs 399.95 ron ,achitat integral cu voucer de la o alta firma.Eu sunt platitoare de tva.Cum fac inregistrarile ?Multumesc
- balazse246
Doar asa din curiozitate.
De ce s-a platit cu voucherul altei firme?
Chiar nu are firma 400 lei?
De ce s-a platit cu voucherul altei firme?
Chiar nu are firma 400 lei?
am primit acest voucer dupa volumul achizitiilor(ca un bonus suplimentar) si nu puteam sa l folosesc doar la achizitii facturate pe firma (firma a primit voucerul si bonusul trebuia cheltuit tot pe firma)Era un cod de numere ce a fost trecut in partea de coduri in momentul comenzii
- balazse246
Anterior ai scris "achitat integral cu voucer de la o alta firma", iar acum vii cu total alta informatie.
Acum daca vrei raspunsuri, trebuie sa oferi si date corecte si detaliate.
Acum daca vrei raspunsuri, trebuie sa oferi si date corecte si detaliate.
Imi cer scuze daca nu am fost explicita
Am un voucer primit de la firma x in valoare de 400 ron.
Achizitionez pe emag un ventilator in valoare de 399.98 ron si-l achit cu voucerul de 400 ron
Cand primesc factura vad ca e produs facturat din polonia cu tva de 23%.Precizez ca valoarea produsului cu tva de 23% este de 399.98 ron si firma noastra e platitoare de tva.
Teoretic trebuia sa primesc o factura fara tva deoarece si furnizorul ventilatorului este platitor de tva.
Inregistrez la intrari valuta dar cum fac cu tva ul?
Multumesc
Am un voucer primit de la firma x in valoare de 400 ron.
Achizitionez pe emag un ventilator in valoare de 399.98 ron si-l achit cu voucerul de 400 ron
Cand primesc factura vad ca e produs facturat din polonia cu tva de 23%.Precizez ca valoarea produsului cu tva de 23% este de 399.98 ron si firma noastra e platitoare de tva.
Teoretic trebuia sa primesc o factura fara tva deoarece si furnizorul ventilatorului este platitor de tva.
Inregistrez la intrari valuta dar cum fac cu tva ul?
Multumesc