eroare d.394
-
eroare d.394
Buna dimineata, in iunie am primit o fact. emisa cu taxare inversa din eroare pe care o storneaza in iulie si emite alta cu tva normal.
Acum cand generez d.394 imi da eroare la furnizorul respectiv - codul de produs de la inreg.1 nu este valabil pt.tip partener 1.
Am pus la codul de produs alte bunuri dar tot imi da eroare.
Va rog ma puteti ajuta, ce sa trec la furnizorul respectiv sa mi se valideze declaratia ?
Multumesc.
Acum cand generez d.394 imi da eroare la furnizorul respectiv - codul de produs de la inreg.1 nu este valabil pt.tip partener 1.
Am pus la codul de produs alte bunuri dar tot imi da eroare.
Va rog ma puteti ajuta, ce sa trec la furnizorul respectiv sa mi se valideze declaratia ?
Multumesc.
- balazse246
Re: eroare d.394
Efectiv ce ti s-a facturat?
Trebuie să fie setat ca plătitor de TVA acel partener. Pare că acum figurează ca persoană impozabilă neînregistrată în scopuri de TVA în ecranul din care generați D394.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Factura contine piese utilaje agricole, lucrez in saga la tip este 1, in iunie am 3 facturi de la ei 2 cu tva normal si 1 TI
-
valoare fara tva 1706, tva 324, nu stiu ce sa-i fac
-
Am pus la cod produs - 27 constructii/terenuri si s-a validat. Ce parere aveti pot lasa asa si in iulie la fact.storno sa trec la fel ?
Multumesc.
Multumesc.
Eroarea a apărut la iunie? Eu nu aș înregistra defel facturile cu taxare inversă în acest caz. Ori nu aș înregistra facturile ca fiind cu taxare inversă. Nici cea inițială și nici stornarea ei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Aveti dreptate, cel mai bine este sa inregistrez factura normal si in iunie si iulie, fara taxare inversa.
Multumesc mult pentru sfat si ajutor.
Multumesc mult pentru sfat si ajutor.