Buna ziua,
In luna iunie 2025 am avut o angajata care a avut concediu de odihna 32 ore si 120 ore concediu medical. rezulta deci 8 ore lucrate care nu se afiseaza automat pe statul de plata. Am verificat foaia colectiva si acolo apar cele 8 ore. Daca modific manual in stat si le adaug imi apar erori in declaratia 112. Cum sa procedez va rog daca stiti careva ce se intampla?
timp lucrat care nu se actualizeza automat
Re: timp lucrat care nu se actualizeza automat
Dacă aveți adăugată perioada de concedii în ecranul concedii, pe statul de salarii nevalidat, apăsați "Actualizare date".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc dar nu functioneaza asta am incercat singura de mai multe ori, am intrat si am iesit din Soft am salvat baza de date si tot nimic. Nu stiu cum sa mai procedez. Am sters concediile le-am reintrodus de 3 ori sa nu ramana pe undeva blocat chiar am incercat sa rezolv nu mai am idei.
- balazse246
Ai modificat cumva manual valoarea din casuta "timp lucrat"?
Buna, DA am modificat initial pentru plata salariului si parea totul in regula. Am sters apoi cand am vazut ca in 112 am eroare. Acum in Foaia colectiva apare cele 8 ore dar la timp lucrat este 0. Cum sa procedez sa aplice automat peste tot cele 8 ore?