reges online

mursani

reges online

#1 Mesaj de mursani »

buna seara -sunt contabil autorizat mi am creat si activat un cont pe CNP cu semnatura digitala ce fac mai departe cum ma inregistrez pe CIF adica pe CONTABIL AUTORIZAT multumesc

tomac

Re: reges online

#2 Mesaj de tomac »

Completați registru angajator în calitate de reprezentant legal. Scanați CIF și decizia CECCAR de înființare a cabinetului, semnând digital fiecare pagină și atașați-le la momentul în care creați contul pe cod fiscal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

gheorghei642

#3 Mesaj de gheorghei642 »

(i) daca este contabil autorizat si își desfășoară activitatea in mod independent, așadar, are calitatea de prestator. In atare situație, va trebui sa încheie contract de prestări servicii în baza HG 295/27.03.2025 - publicata in MO Partea I ,Nr. 279/31.III.2025 si in baza Ordin ministrul muncii, familiei, tineretului si solidarității sociale nr.1107/06.05.2025 – publicat in MO I Nr.430/9.V.2025 pe care îl va încărca ca anexa la Cererea de acces împreună cu CIF si Autorizația emisa de CECCAR. Va selecta: Împuternicit. Cererea de acces in REGES-ONLINE se verifica si se validează de ITM in termen de 3 zile lucrătoare. Toate actele atașate la cererea de acces vor fi semnate cu certificatul calificat pentru asigurarea conformității acestora.
(ii) daca își desfășoară activitatea ca persoana juridica - societate de contabilitate, are calitate de prestator în baza HG 295/27.03.2025 si, atunci:
a) daca este angajator(are salariați) la completarea cererii de acces pentru CUI XXXXX va selecta "Reprezentant legal" si va fi autorizat automat in baza informaților din ONRC;
b) pentru terți angajatori, va urma instrucțiunea de la pct.(i), de mai sus. Va selecta "Împuternicit" si va încărca Certificatul de Înregistrare(ONRC) si contractul de prestări servicii încheiat cu clientul în baza HG 295/27.03.2025 si Ordin ministrul muncii nr.1107/06.05.2025.

carebas

#4 Mesaj de carebas »

poate scapam cu saga, sa facem ca la spv transfer automat.

mursani

#5 Mesaj de mursani »

buna seara am depus cererea pentru acces registru am scanat CUI CI SI AUTORIZATIE DE LA CECCAR mi a fost respinsa cererea pe motiv ca nu am atasat carnet de membru ceccar cu viza pe 2025 am depus din nou cererea atasand copia carnetului de membru ceccar si de data aceasta mi s-a refuzat accesul motivand ca nuau posibilitatea de a scana valabilitatea actului mentionez ca am carnet nou pe care nu se mai poate aplica viza ce sa mai fac multumesc

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Este o tâmpenie ceea ce a făcut acel ITM.

mursani

#7 Mesaj de mursani »

bua ziua am reusit pana la urma sa mi creez cont pe CNP si sa obtin acces pe CUI dupa ce am scanat eu codul de pe carnetul de membru ceccar si l am atasat semnat cu semnatura digitala la actele pentru solicitare acces dar am alta problema vreau sa creez un nou cont pe un nou CNP de administrator al societatii pentru care voi presta servicii si cand trec la adresa de email adresa mea imi apare nesaj ca aceasta adresa s -a folosit deja atunci cum sa procedez oare

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Nu se poate crea cont pentru altă entitate folosindu-se o adresă de mail deja utilizată pentru alt cont.
Dacă doriți să aveți acces la registru, direct din contul dvs, creați cont ca împuternicit. Intrați pe contul dvs și accesați secțiunea "Registre". De acolo solicitați acces la registrul angajatorului respectiv, dvs, în calitate de împuternicit. Așa nu se va crea cont pe numele lui ci veți avea acces dvs ca împuternicit la registrul respectiv.
Va fi necesar să anexați în copie scanată documentele firmei pentru care sunteți împuternicit precum și un contract de servicii pentru creare cont și completare/trimitere date în REGES ori o procură notarială pentru astfel de operații, toate documentele fiind necesar a fi semnate digital pe fiecare pagină.
Pentru a se crea cont pe numele lui este necesar ca el să dețină adresă de mail personală, să dețină identitate digitală asociată acelei adrese de mail - adică RoeID și/sau certificat digital.

ciucam544

#9 Mesaj de ciucam544 »

tomac scrie: Mie Iul 23, 2025 9:31 amtoate documentele fiind necesar a fi semnate digital pe fiecare pagină.
adica nu se foloseste documentul digital ca intreg? ce fac cu ele (paginile), dosar tiparit ? (intreb pt. ca am mentionat unor colegi ca e un nonsens certificare pe fiecare pagina)

tomac

#10 Mesaj de tomac »

Adică da. Ăia de la ITM așa știu - fiecare pagină semnată digital, nu semnat documentul ca întreg. De ce? Habar nu am, dar lipsa semnăturii pe fiecare pagină pare că este motiv de respingere. Și sunt de acord că este stupid și inutil.

pomparaus

#11 Mesaj de pomparaus »

Buna ziua Cristi : te rog sa imi zici si mie (am vazut ca ai migrat firme in Reges) ce data treci la data modificarii - pentru completare date lipsa - nivel studii, program ore...etc.- pentru ca am vazut mai multe raspunsuri de la diverse persoane ce sustin ca informatiile le au de la ITM, dar bineinteles diferite :
- 01.04.2025 data cand intra in vigoare Reges online ;
- data migrarii in Reges ;
- data efectiva cand faci modificarile in CIM-urile salariatilor activi.
Si eu am facut migrare in Reges la mai multe firme, dar nu am facut modificarile.
Multumesc anticipat!

Scrie răspuns