Prelungire licenta SAGA C in anul 2026
Prelungire licenta SAGA C in anul 2026
Am prelungit licenta SAGA C, care a expirat in data de 16.01.2026, am achitat factura in valoare de 540 lei, am primit emailul de confirmare al prelungirii licentei, dar cand am facut actualizarea programuiui, dupa data de 16.01.2026 am constatat ca nu s-a completat programul cu partea de stocuri!
Ce trebuie sa fac pentru a primi programul complet?
Ce trebuie sa fac pentru a primi programul complet?
Ultima oară modificat Lun Ian 19, 2026 10:49 pm de către iliep466, modificat 1 dată în total.
Re: Prelungire licenta SAGA C in anul 2026
Ce stocuri? Va referiti la activari? Nu mai exista asa ceva. Programul este complet si nu se mai cheama contabilitate si stocuri.
- balazse246
Pentru iliep466
Mergi la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> si vezi daca este pusa bifa la "dezactiveaza ecranele de stocuri pentru aceasta firma".
Mergi la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> si vezi daca este pusa bifa la "dezactiveaza ecranele de stocuri pentru aceasta firma".
Hmm.. nu cred ca se punea bifa singura in baza de date dupa actualizare, daca aceasta deja avea ambele functii conta si stocuri. Eu cred ca se refera la activari. Asa este intrebarea. Despre programul complet.
-
ciobanuf202
am platit prelungirea licentei,am facut actualizarea dar imi apare in dreapta jos ca mai am 5 zile si licenta expira.ce trebuie sa mai fac? multumesc
Nu faceti nimic, se va actualiza dupa acea data corect.
-
dobrind664
cand primesc proforma pentru prelungire saga c in 2026
-
costanc757
Ai trimis email la Saga ca sa ti-o trimita?
Bună ziua doresc factura proforma pt prelungirea licenței 1126865 doar modul contabilitatea
- balazse246
Nu mai exista licente doar pentru contabilitate sau stocuri, se poate achizitiona doar licenta completa.
De altfel, aceste probleme le rezolvi cu echipa Saga si nu cu utilizatorii programului, pentru care a fost creat acest forum.
Daca doresti sa discuti cu echipa Saga ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php
De altfel, aceste probleme le rezolvi cu echipa Saga si nu cu utilizatorii programului, pentru care a fost creat acest forum.
Daca doresti sa discuti cu echipa Saga ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php
Buna ziua. Cum pot reactiva o licenta expirata pe un calculator client? Multumesc.
- balazse246
Cumperi o licenta noua si il activezi pe acel calulator.
Sau ce detalii exacte te-ar interesa?
Sau ce detalii exacte te-ar interesa?
Buna seara
Saptamana trecuta am prelungit licenta. Pe aceeasi licenta am si a doua firma iar din 28 mai primesc urmatorul mesaj cand incerc sa deschid e-factura "Nu aveti acces in SPV acum, pentru acest cod fiscal. Daca inregistrarea in SPV a fost efectuata de curand, incercati mai tarziu sau luati legatura cu ANAF."
Mentionez ca semnatura este functionala, trebuie sa fac ceva setari ca sa leg a doua firma la licenta?
Nu tin minte ca la innoirea licentei anul trecut sa fi facut altceva decat actualizarile.
Multumesc frumos
Saptamana trecuta am prelungit licenta. Pe aceeasi licenta am si a doua firma iar din 28 mai primesc urmatorul mesaj cand incerc sa deschid e-factura "Nu aveti acces in SPV acum, pentru acest cod fiscal. Daca inregistrarea in SPV a fost efectuata de curand, incercati mai tarziu sau luati legatura cu ANAF."
Mentionez ca semnatura este functionala, trebuie sa fac ceva setari ca sa leg a doua firma la licenta?
Nu tin minte ca la innoirea licentei anul trecut sa fi facut altceva decat actualizarile.
Multumesc frumos
Nu are nici o legatura cu licenta. Cred ca e doar o coincidenta. Accesati https://www.sagasoft.ro/spv.php si refaceti tokenul de acces. Daca nu merge, e de la ANAF.
Nu stiu despre ce token de acces vorbiti, nu sunt contabila, doar operez partea primara.
Nu-mi cere codul de acces, nici nu stiu unde sa-l bag, de regula iti apare automat, il generezi si-l preia.
In plus nu stiu pt care firma imi genereaza codul, chiar sunt in ceata
Am facut ce ati zis dvs din pacate nu da nici un cod , acesta este raspunsul primit in locul codului
..............
Nu-mi cere codul de acces, nici nu stiu unde sa-l bag, de regula iti apare automat, il generezi si-l preia.
In plus nu stiu pt care firma imi genereaza codul, chiar sunt in ceata
Am facut ce ati zis dvs din pacate nu da nici un cod , acesta este raspunsul primit in locul codului
..............