eroare d700 reinregistrare tva
eroare d700 reinregistrare tva
ce o insemna eroarea asta ? din recipisa ? am completat d700 s-a validat fara erori si asta apare ca eroare : 1 1222597460 B.VII.Neconcordanta intre modul de inchidere TVA si cazul de reinregistrare precizat
Re: eroare d700 reinregistrare tva
In traducere este cam asa:
Daca s-a anulat codul de TVA cu litera e (de exemplu), cand il reactivati (il cereti inapoi) nu puteti sa-l cereti cu litera "a", ci tot cu litera cu care a fost anulat.
Validarea a functionat. In serverele ANAF este trecut cu ce litera s-a anulat codul. Mergeti la Registrul TVA al ANAF si acoloveti afla cu ce articol si ce litera s-a anulat.
Daca s-a anulat codul de TVA cu litera e (de exemplu), cand il reactivati (il cereti inapoi) nu puteti sa-l cereti cu litera "a", ci tot cu litera cu care a fost anulat.
Validarea a functionat. In serverele ANAF este trecut cu ce litera s-a anulat codul. Mergeti la Registrul TVA al ANAF si acoloveti afla cu ce articol si ce litera s-a anulat.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: eroare d700 reinregistrare tva
Anularea s-a facut cu art.316 alin.11 lit.d dar in d700 la BVII nu este acest art. ci numai art.316 alin.12 lit.d, asa am bifat si la validare am eroare ca am bifat BI cu 0 si eu nu am bifat acolo nimic si nu stiu cum sa debifez ! mi-am prins urechile de nu stiu cum sa mai procedez.