Eroare descarcare recipise declaratii

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
stamatinl

Eroare descarcare recipise declaratii

#1 Mesaj de stamatinl »

Buna dimineata. Dupa ultima actualizare a programului, dupa depunerea declaratiilor, apare mesajul : "Eroare:The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive." si nu mai pot descarca nici o recipisa, trebuie sa ma duc pe ANAF sa le descarc....Ce as putea face? Multumesc!

gheorghei642

Re: Eroare descarcare recipise declaratii

#2 Mesaj de gheorghei642 »

Mesajul de eroare „The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive” este cauzat de întreruperea bruscă a conexiunii securizate dintre calculatorul dumneavoastră și serverele ANAF/SPV în timpul transmiterii sau verificării stării declarațiilor.
În majoritatea cazurilor, declarațiile s-au depus cu succes, dar programul nu a mai putut descărca recipisa din cauza serverului ANAF care a respins sau a închis conexiunea.
Pentru a rezolva problema și a verifica starea declarațiilor, urmați acești pași:
1. Verificați starea declarației pe portalul ANAF
- Nu retransmiteți declarația imediat pentru a evita dublarea ei.
- Accesați secțiunea Stare D112 / Declarații de pe site-ul oficial ANAF sau intrați direct în contul dumneavoastră SPV.
- Verificați dacă documentul apare ca transmis și descărcați recipisa manual pentru a vă asigura că nu are erori.
2. Refaceți actualizarea programului SAGA

stamatinl

#3 Mesaj de stamatinl »

Multumesc pentru sfaturi! Dar aceasta eroare imi apare de vreo 2 saptamani (deci nu la o singura depunere), astazi am refacut si actualizarea si tot degeaba... Daca intru imediat in SPV, gasesc recipisele fara erori imediat, doar in SAGA nu le pot descarca...

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Testati intr-o instalare alternativa folder separat doar cu una doua societati. Eventual si o reinstalare de serviciu firebird. Daca tot aveti erori, verificati conexiunea si comunicarea cu serverele anaf. Retelistica, conexiune ethernet cu fir sau chiar hotspot cu telefonul. Altfel trebuie diagnosticat sistemul de operare si ce ar putea perturba functionarea normala.

hurbeano

#5 Mesaj de hurbeano »

Aceeasi problema o am si eu. Am facut actualizarea la versiunea 605 . Nu pot vedea recipisa decat in SPV. Daca descarc recipisa manual pentru fiecare declaratie , consumul de timp este foarte mare.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Actualizați programul de declarații. ANAF a făcut unele modificări la linkurile de descărcare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns