Bilant la 30.06.2026
Bilant la 30.06.2026
Buna ziua,stiu ca nu se mai depune situatia la 30.06.2026,decat in vederea distribuirii dividendelor.O sa mai fie data de 30.06.2026 la Bilanturi,sau vom merge pe Situatii interimare?Multumesc anticipat pentru raspuns.
-
gheorghei642
Re: Bilant la 30.06.2026
v.1.1.003/21.07.2026 - S-a introdus bilantul interimar pentru anul 2026.
Multumesc,puteti sa mi spuneti ce inseamna Situatia pozitiei financiare si Situatia rezultatului global, ce mi le cere a le atasa in format zip?
suna a bilant si cont de profit si pierdere,dar aceastea se transmit in formularul initia...nu inteleg ce anume trebuie sa atasez in zip,ma puteti lamuri?Mersi anticipat..
suna a bilant si cont de profit si pierdere,dar aceastea se transmit in formularul initia...nu inteleg ce anume trebuie sa atasez in zip,ma puteti lamuri?Mersi anticipat..
În arhiva ZIP nu trebuie să creați rapoarte noi sau complicate, ci doar să includeți scanările documentelor generate de programul dvs. de contabilitate (SAGA etc.) sau din PDF-ul ANAF:
Scan după Bilanț (Situația Poziției Financiare) – pagina/paginile semnate.
Scan după Contul de Profit și Pierdere (Situația Rezultatului Global) – pagina/paginile semnate.
Declarația de asumare a răspunderii – formularul tipizat în care administratorul declară că raportarea contabilă la 30.06 a fost întocmită în conformitate cu legea (semnată de administrator).
Scan după Bilanț (Situația Poziției Financiare) – pagina/paginile semnate.
Scan după Contul de Profit și Pierdere (Situația Rezultatului Global) – pagina/paginile semnate.
Declarația de asumare a răspunderii – formularul tipizat în care administratorul declară că raportarea contabilă la 30.06 a fost întocmită în conformitate cu legea (semnată de administrator).
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Multumesc,mi se parea absurd sa mai scanez situatiile pe care le trimit deja, o data..dar banuiam ca despre B si CPP e vorba...
Aoleuuuu. Știți că alea nu sunt interimare? Că nu ați bifat la interimare? Alea sunt pentru brokeri de asigurare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.