Buna ziua,
Am o problema cu logare . am adaugat o alta firma in programul Saga si nu pot accesa.
Imi scrie parola gresita .
Ma puteti ajuta?
Multumesc!
eroare logare adaugare firma noua
Re: eroare logare adaugare firma noua
Dati mai multe detalii. Banuiesc ca vorbiti depsre saga desktop windows. Aveti si societati baze de date locale si societati urcate in sagaweb ? Aveti si alti utilizatori cu parole salvati sau doar ADMIN fara parola. Cu utilizatorul ADMIN apare mesajul de parola gresita? Cand ati adaugat firma ati restaurat apoi dintr-o arhiva?
-
szekelya450
Vorbesc despre saga desktop windows, am o societate baze de date locale si folosesc si sagaweb. Am utilizator cu parole salvate , am incercat cu aceste parole dar tot nu da voie. Nu am restaurat intr-o arhiva
Saga desktop e destul de stangaci cand vine vorba de administrat utilizatorii care/cum au acces. E suficient sa va logati cu un utilizator care are drept de acces la meniul Administrare>Utilizatori si are si drept de modificare. Teoretic ADMIN (fara parola) are drept peste tot. Deci accesati programul cu utilizatorul ADMIN si revizuiti ceilalti utilizatori sa aiba acces la societati si eventual refaceti parolele. Dar si oricare alt utilizator daca este creeat, poate fi apoi configurat cu aceleasi drepturi de modificare si acces ca si utilizatorul ADMIN. Daca nu reusiti, lasa-ti in privat un contact whatsapp si va ghidez telefonic, cum am timp.